Přejít na obsah

Záběr spojky


škoda

Doporučené příspěvky

Tak jsem to napsal blbe. Ja mackam spojku vzdycky az na podlahu, takze jsem vlastne poradne ani nevedel kdy zabira. Kdyz si zaradim jednicku nebo zpatecku, a pomalu poustim spojku bez pridani plynu, tak spojka zabira (a auto se samovolne rozjizdi) az kdyz je skoro uplne povolena. Takze jestli tomu dobre rozumim, tak stejne jako kolegovi Škoda.

Editováno: , autor: SkodaRapid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Pokud máš auto v zaruce, tak bych spojku urcite reklamoval. Mam Rapid 1.2 81kw vyrobeny 10/2016, najeto 45000 a menili mi tento mesic spojku v zaruce prave z duvodu, ze prokluzovala. Jde o vyrobni vadu, kdy na spojku prolina kolem setrvacniku olej z motoru. Ta potom prokluzuje. Me se to projevovalo temer od novoty, ale mel jsem cas to resit az ted. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za velmi cennou informaci a vse tomu nasvědčuje. Posledních 300km se prokluz neobjevil a vse funguje jak ma, to znamena ze olej se z lamely nejspíše dostal pryc ale je otázka času kdy se tam dostane znovu. Bylo mi divne ze by odešla spojkami takhle brzy. V duchu jsem si rikal jestli olej nahodou nejde pres gufero klikove hřídele na spojku a ted jsem o tom skoro přesvědčen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja video natočené mam taky a všiml jsem si toho prokluzu az po výměně oleje kdy ho dali celkem dost max az mírně nad max takze tam byl i větší tlak a mohl se olej provalit. Jak dlouho jsi to mel v servisu kdyz měnili tu spojku ? Ja jsem objednány do Autostylu v Praze a jediný čeho se bojim aby neřekli ze je spatna lamela a neplatil bych zbytečně 15tisic za spojku kdyz vlastně ted funguje dobre takze je to dilema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...