Přejít na obsah

Nadmieru hlučný motor


Kraki

Doporučené příspěvky

Ahoj, dva tyzdne riesim dilemu co moze byt s autom, ked pri zaradenej jednotke a dvojke za jazdy mi pri vacsich otackach nadmieru reve (duní) motor.

Neutral je ale pri vacsich otackach v pohode. Uz sa tu hluk motora na fore riesil, ale bol na jame, vyfuk je ok, spojku som tiez podla priznakov vylucil, olej nechyba, otacky sa naprazdno nezvysuju. 

Mam Fabiu I. 2007 1,2 12V 129.000km.

Mate tip?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no řeknu ti to tak, mám rooma 2007, najeto 133t km, výfuk ještě origo, zvenku lehce orezlý, vypadá ještě dobře, ale uvnitř už bude KO, páč od 3200-3500 hluboce rezonuje jako laďák. Na neutrálu při protúrování, to tak není slyšet, prostě tam není to správné zatížení motoru. Mrkl bych také na vlnovec, při nastartovaném motoru, zda tam není někde díra a nefouká

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha,tak jsem doma...sice mám FII 08,ale příznaky úplně stejné. Origo výfuk naj.52tkm,zatím mi pouze zkorodovala spojovací spona uprostřed,vyměnil jsem a chvíli to bylo asi aji dobré(subjektivní pocit?) a teď se pazvuk vrátil. Vlnovec cajk,akorát trošku odlízá to pletivo co je kolem. Takže počkám až se objeví díra a vezmu to komplet asi co???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, na jaře také plánuji výměnu obou dílů, jen mám dilema :kol-32: , páč loni v létě jsem před dovčou měnil vlnovec (výměna vyříznutím starého a navařením nového) a vlnovec+středový díl mám stále ještě jako jeden díl ... tak nevím zda koupit ten svod od katu s vlnovcem a stř.dílem, nebo to říznout flexou a koupit jen stř.díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak problem vyrieseny!

Bol to predsa len utrhnuty vlnovec na jednej strane, len volne navleceny na rure, ale tak do rovna useknuty ze som to pokladal za zamernu dilataciu vyrobcu :) Asi tymi vybraciami motora. Tak sa to len navarilo a hotovka.

A vymenil som prehrdzaveny zaves, zadnej casti vyfuku. Este drzal ale uz len na cestne slovo.

Teraz uz si fabka len tisko brouka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...