Přejít na obsah

Skoda Fabia 1.9 SDI problem s dobijenim


mongus

Doporučené příspěvky

Ahoj, ani vlastne nevim kde skutecne problem je: Mel jsem na repas alternator (uhliky + volnobezka), ted se mi ale stava,treba ze dojedu do prace, po sichte jeste k obochodu na nakup, ale tam uz nenastartuju- vybita baterka, pres kabely to jde v pohode. Takze jsem baterku dobil, zkontroloval jestli dobiji a myslel si, ze to je ok. Jenze vcera jsem se zenou jeli cca 40 km za prateli a pak jsme i bez problemu odjeli, ale cca v puli cesty se nejprve rozsvitila kontrolka serva, vzapeti ABS, takze jsem to zhasnul a pak uz samozrejme znovu nenastartoval, jedine zase pres kabely. Pak jsem domu dojeli bez problemu. Dnes rano, aniz bych baterku dobijel, auto v pohode nastartovalo a to nekolikrat, baterka se samozrejme dobiji, zadna kontrolka nesviti... :kol-32: kabely k altiku mam samozrejme radne dotazeny. Neumi nekdo poradit, na co se zamerit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dik za odpoved, kabely jsem uz sbezne prochazel a zdaly se ok, jeste to zkusim jednou a poradne. Jeste takovej napad - v posledni dobe jsem si vsiml, ze posilovac po startu chvili nefunguje - je to chvilka, max nekolik desitek sekund - nemuze to s tim souviset? A kde vubec je vicko od nadrzky od servooleje - neco jsem zahlidl pod baterkou, je to ono?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...