Přejít na obsah

Samovolné otvírání okének u zaparkovaného vozu


sa-001

Doporučené příspěvky

Ahoj všetci, súrne potrebujem radu, na OII, 1,9 TDi, r.v.2005 sa mi samovolne stiahnu všetky štyri okná stane sa to cca dvakrát do roka, prvý krát som si nebol istý či som to nespôsobil sám, potom sa mi to stalo v zime bolo to prekvapenie prísť ráno k autu okná otvorené a vo vnútri auta všade cca 4 cm snehu a to som bol 200 km od domu, dnes ráno krásne slniečko /takže počasím to nebude a ani susedovým diaľkovým otváraním lebo sa to stalo na rôznych miestach/ mi volala polícia, že im občan - za čo mu veľmi ďakujem, oznámil že už od včera večer mám otvorené okná na aute, samozrejme auto vykradnuté. Prosím poradte čo by to mohlo spôsobovať , elektrika ako aj všetko ostatné na aute inák funguje OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mě se stalo něco podobného, mám v el. pouze přední a asi dvakrát vlétě jsem přišel ráno do auta a jedno okno dole, to jsem si říkal, že sem blb a zapomněl jsem to při parkování zavřít, ale teď v zimě okna neotevíráme a 22.12.2012 jsem cca po 3/4 hodině od zaparkování (a jsem si jistý, že byla okna zavřená) přišel k autu a měl jsem dole PP okno a 20.1.2013 žena zaparkovala večer v 7 u domu a druhý den v poledne jsem zjistil, že je dole LP okno, vždycky jen jedno, naštěstí ani nesněžilo, ani mi to nevykradli, takže jsem to reklamoval v servise, tam na diagnostice nic nezjistili a prý až to udělá znovu, tak přijeď, no na auto, které parkuje venku je to dobrá pozvánka pro zloděje :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi to samé na firemní O2 FL - 03 2012, poprvé jsem nechal auto na firemním parkovišti, dal klíče do kanclu, odjel na dovolenou, pak v noci přijel pro auto a levé přední otevřené, podruhé jsem nechal auto na park.C na letišti Vídeň, po týdnu se vrátím a zase levé přední, tentokrát do poloviny.Auto pak šlo do servisu, prý nic nenašli, nastavili koncové polohy, ale technikovi se nezdály aut dojezdy po vypnutí klíčku - fungovaly opačně, znovu to nastavili, a zatím klid, kdyby mi to vykradli tak mám naštěstí papír ze servisu že jsem to reklamoval..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim,

mám záhadný problem se samovolným otvíráním předních okének (u řidiče 2:1)   :-)   

  Včera naposledy, na 100% jsem zavíral okénka a cca za 2h jsem měl asi 5 cm pootevřeno u řidiče, tento měsíc už po 3tí.?? Je to jako ve sci-fi.

Nevim, nevim zda může mít vliv i baterie v dálkáči, můžete mi někdo poradit, nebo sdělit nějakou zkušenost ? 

Díky za jakékoliv postřehy.

(OII 1,6 75kW)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 měsíce později...

Ahoj, tento problém mám aj ja na OII r.v. 2005, 1,9 TDi, vybral som poistky na oknách zadných dverí a odvtedy je to OK, viem , že som problém nevyriešil ale nechce sa mi to rozoberať, ináč mi to spravilo asi 1x za rok. Ak na niečo prídeš daj prosím vedieť. Pri tom otvorení mi raz auto vykradli a raz mi to celé zafúkalo snehom cca 4 cm snehu v celom aute komplet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Dneska jsem přišel k autu a bylo obě dvě okinka stažené dole přitom vím ze jsem je měl zavřené po nasednuti do auta jsem zjistil ze mi nesvítí osvětlení interiéru . Okna jdou normálně zavírat . Není špatná komfortní jednotka ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...