Jump to content

H&R VS. Eibach športové pružiny pre superb II

Lucifer-69

Recommended Posts

Ahoj chcel by som na svojho superb  II nahodiť športové pružiny len sa neviem rozhodnúť medzi dvoma značkam. Viete poradiť pomer komfot a dobre vlastnosti.

Ďakujem

H&R Federn Skoda Superb
http://dm-cartuning....0-HA-40-29162-2

Eibach Federn Pro-Kit
http://www.duw-tuner...T----Kombi.html

Tie H&R pasujú aj na superb II overil som to up redajcu podľa zaťaženia napr.

Edited by Lucifer-69

• 1 month later...

zdar chlapi.. abych nezakládal nové téma, poptám se tady.. má někdo sníženo pouze pomocí pružin? mám combi (origo sport. podvozek dle výpisu výbavy), chtěl bych pořídit 19" a jít trošku k zemi.. Nechce se mi komplet podvozek dávat, ideál asi jen pružiny.. Jde mi o to jaké nasadit a jaké u nich bude skutečné snížení.. co vím, tak kolikrát to snížení není takové jaké píšou.. auto je na denní ježdění, tak to nechci posílat moc dolů, ale zase aby to s těma 19" nějak vypadalo.. díkes..

• 3 weeks later...

Zdravim mam pružiny HR snížení o 40mm a 18ky kola jen mi příjde že by to chtělo kratší tyčky stabilizátoru  :kol-47: , a další věc kdybych chtěl aby to bylo pořádně a nevadila mi investice do kvalitního podvozku tak radši vemu podvozek  :kol-47:  protože je to slušnej drncák oproti originálu už to není komfort ale vypadá to líp  :kol-28:

• 2 weeks later...

tak taky sem pořídil HR se snížením 40 mm, k tomu 19" kola.. měřil jsi jak to sedlo? mně zadek o 30, předek o 35 (po namontování).. ale ještě to chci přeměřit když je na tom už něco najeto.. jinak jak píšeš, komplet podvozek ideál.. tohle je dobrý řešení na každodenní ježdění a aby to dobře vypadalo to je dostačující :) 

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

ja mam aktualne sirius r19 a 4 mesiace jazdim na eibach pro kit 30/30 .. no nejak mi to nedalo a objednal som h&r 40/40 --- je to posledna moznost ako ist len pruzinami dole lebo do stelovaku uz nechcem ist .

minuly tyzden mi HR uz dosiel no poslali mi zadne pruziny na sedan , tak som to odoslal s5 do nemecka a cakam na spravne a hned to nahodim ...

som zvedavy na rozdiel