Přejít na obsah

Servisní interval / servisní prohlídky


Jakub3211

Doporučené příspěvky

To asi těžko, předplacená servisní prohlídka bude podle nějakýho servisního plánu a ten určitě bude počítat s LL intervalem a ne s "přáním zákazníka". Docela by mě zajímalo, kolik z vás, co si chcete vypínat Start/Stop a měnit servisní interval, si to auto plánujete nechat déle než těch 5 let a 100t km. Pokud tu jsou tací, tak to i chápu, ale pokud ne, tak mi to přijde jako nesmyslné počínání - je to v záruce tak ať se Škodovka stará...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím jak jsi to myslel a jestli jsem princip předplaceného servisu pochopil správně, tak pro to nejnutnější minimum (oleje, filtry, atd) se prostě nevyplatí (podobné to je u operativního leasingu, taky se nevyplatí), nicméně pokud máš v plánu používat brzdy stylem on/off a pálit spojku, tak bych do toho šel ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono zakladni balik obsahuje len olej filtre sviecky a robotu takze aj keby jazid brda plyn tak mi to nic nepomoze. Len mi islo o to že ak by sa kazdy rok chodilo na vymenu oleja plus kazdy druhy rok garancna tak som ratal ze to vyde za 4 roky viac ako 500e. Ale ak to tak neni myslim ze to nepresiahne 250e za servis.

Tak rád sa spýtam aj predajcu ale rád sa poradim. Nato je fórum

Editováno: , autor: Jakub3211
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já nemám v plánu si auto nechávat déle než je záruka (5 let/100t km), takže mi je to jedno a LL nechám. Jediné nad čím ještě přemýšlím je ta brzká první výměna oleje. U staršího TSI to mělo přecejenom větší smysl právě kvůli bordelu z řetězu, tady už to IMHO tak hrozné nebude. Navíc jsem slyšel názory, že brzká výměna první náplně může být i na škodu (protože je to speciální první náplň a podobně). Tak nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...