Přejít na obsah

Servisní interval / servisní prohlídky


Jakub3211

Doporučené příspěvky

Přesně tak mám oba modely, k 1.2 bylo těch knížek více, u Litru jsem dostal návod k autu kde je zapsán i majitel vozu a záruka mogility i info o infotaimentu. A taky začali ěetřit u 1.2 je obal na manuály z venku koženkový. U litru je jen hadrový.?

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po každé servisní prohlídne dostaneš vytištěné papíry, kde je uvedena servisní historie (výměny oleje a servis), na WP aplikace není a Online jsme ji také nenašel :/ .

 

@ekr Ty jsi dostal k autu servisní knížku, kde jsou uvedeny věci co se mají měnit a kdy? Mohl bys to vyfotit.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martab

Ne to ne, jnic takového jsem nepsal, jen že u 1.2 mám 5 knížek v koženkovém obalu a v servisné knížce jak jsi tu už výše napsal jsou vloženy papíry z garanček , u litru už to není a je to vše popsáno v jedné knížce  a papíry z prohlídek mi asi budou vkladad do ní. Mám nainstakovanou aplikaci MyŠkoda a tam vidím u litru samozřejmě jen předprodejní servis, ještě by mě zajímalo jak tam dostanu to druhé auto, když jsem takový fanda do fabek a mám vlastně dvě ?

PS. vím admine jsme mimo téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem díky te aplikaci zjistil po přidání 1.2 koupené 9.2015 že  i když mám v servisce zapsáno že mám prodlouženou záruku na 5 ler a sto tisíc, v aplikaci je v kolonce prod. záruky Období 0 let.

Tak kdo teď lže, apka nebo můj servis.

U litru je zapsáno Období 5 let a ujetá vzdálenost 100 000 km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem byl u AD, servis v 60 000 km, tentokrát to bylo za 7130 Kč. Nejvíc mě pobavilo, že mi účtují 122 Kč/l za vodu do ostřikovačů, když v kufru byl s ní kanystr. Prostě ukázkový proklientský přístup. A naštvalo mě, že neměli svíčky na výměnu, prej že je to novej motor, ani prý žádný AD v okolí nemá...ať se stavím za dva týdny.

 

20190314_122646.thumb.jpg.12c3514ec4cfab786604b00b3b047915.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty segmenty je takdy docela síla 2x300,- bez dph..ono tam jsou úžasné i jiné věci..např sprej na čištění brzd za 136,- bez dph  to museli vystříkat asi celý sprej, někde účtují i jen malou částku, že stříknou sprej do brzdiče apod..jinak olej taky moc levnej není cca 700,- s dph, dle mého tedy moc neujde, ale každého věc..už jsem si všiml z jiných reakcí jinde, že většina kouká na ty ceny,co jsou tam uvedeny, ale je třeba si uvědomit, že to jsou ceny bez dph a nakonec se k tomu ještě ta dph přičte..už jsem podobných faktur viděl dost , ale tenhle servis patří mezi jedny z najdražšších za tuto prohlídku po 4letech..do této ceny se běžně vejdou jiné AS i včetně svíček za cca 2.000,- i s prací a tady je to bez svíček..

 

jinak jsou úkony tzvn. povinné a doporučené...bohužel většina AS spoléhá na to, že zákazníci nevědí, co oni musí, takže rovnou kasírují..správně by se měli na tyto doporučené úkony předem zeptat,zdali je zákazník chce např. zrovna to dolití ostřikovačů nebo výměna stěračů apod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsou ještě i lepší oddíly ? takovej Autosport-Kučera v Liberci se s tím vůbec nepáře..asi sportovní přirážka za olej..ta cena s DPH cca 1.000,-/litr je přímo neuvěřitelná :-) a samozřejmě vlastní nesmíš..

 

 

 

faktura Autosport-Kučera Liberec.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, Ibe napsal:

Asi slušnej oddíl, originál LL III koupíš za cca 300Kč/l, ani těch 4,2 l se mě moc nezdá...

Dezinfekce prachoveho filtu za 180 Kč to sem snad ešte neslyšel...

Ps. kde se takový profi servis nachází ? ?

 

Kontakt Turnov

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ski1961 - tak tomu říkám pořádnej extrém, za rok du na garančku tak doufám, že to nebude taková palba ?.

 

Ono je asi fakt lepší si nechat prodloužený interval a po 15 tkm si olej vyměnit sám a pak kuli záruce v servisu... (teď sem měnil při prvních 10tkm - 4l oleje castrol LL III 908Kč, olej. filtr 180 Kč šroub olej. vany 44Kč celkem 1132Kč ) ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
před 23 minutami, zwan napsal:

No A co opačný pohled?

Pokud servis ví že přijedete až po 2 letech tak ten olej musíte zaplatit tak jako když přijedete po 3.

Když by věděli že budete jezdit každej rok mohli být v klidku a předražují ho jen o 20 místo 150%.

Tak se přiznám, že tomu moc nerozumím. Jako že když si budu kupovat rohlíky každý den, tak budou za dvě kačky a když obden, tak za mi řeknou, že je musím koupit dráž? ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...