Přejít na obsah

Servisní interval / servisní prohlídky


Jakub3211

Doporučené příspěvky

Takže dnes první servisní kontrola u mé současné F3, opět žádný problém..posílám obrázek i té minulé stejné..došlo k mírnému nárůstu ceny , jak u prohlídky tak u náhr. dílů, ale myslím, že je to pořád velmi zajímavé.....k té dnešní ještě 620,- za svůj olej, takže myslím, že těch celkových cca 1570,- je slušný ?

1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to vlastní rozhodnutí servisu. Škodovce je to jedno. Pokud je olej origo zabalený a není z pochybného zdroje a splňuje specifikace, není žádný problém. Jsou samozřejmě AS, kde to odmítnou, protože o zákazníky nemají nouzi a vyplatí se jim o pár "šetřivců" přijít. Co si vzpomínám, tak někde dokonce vezmou vlastní olej, ale neprodlouží ti záruku mobility a někde tohle vůbec neřeší. Je třeba si najít vhodný servis a udělat si tam dobré vztahy. :)

 

Jinak cena je stále velmi pěkná ? záruku mobility si měl? Prodloužili jí?

Editováno: , autor: Znedlob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Znedlob přesně tak jak píšeš, všechny ty ceny a jestli vezmou vlasní olej je vždy jen a jen na rozhodnutí servisu, s tímhle nemá škodovka nic společného, takže když to některé AS tvrdí zákazníkovi, tak jsou to jen trapné výmluvy a házení viny na někoho jiníého.

 

Ano záruka mobility byla automaticky o rok prodloužena. Nevím, jak je to přesně s tím placením toho prodloužení záruky mobility, ale já jsem nic neplatil ani na jedné kontrole, ale už jsem viděl faktury, kdy si tam AS účtoval prodloužení mobility o rok za cca 90,- Kč nebo tak nějak..tak nevím, jak to v tomto případě je, že jeden AS si za to nic neúčtuje a jiný ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Platit nic nemáš! Proč platit za něco co už jsi zaplatil? Můžou ti jí maximálně neprodloužit, pokud jsi nepřijel na SP nebo si přijel hodně pozdě. Ale to asi víš. Pokud někomu naúčtovali 90,- , tak napsat na škodovku. jestli to je normální. Už jsem viděl i fakturu, kde pánovi naúčtovali 0,05 mlhovky. Zajímavé, by bylo zjištění proč. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem teď v pátek v autorizáku, chtěl jsem vyměnit svíčky co jsem si donesl vlastní originální zabalené a poslali mě slušně do prdele s tim, že od minulýho tejdne je nařízení, že se nesmí nosit absolutně žádnej vlastní materiál...že prej to je napříč celou škodovkou...Jsem z Teplic, volal jsem i do Ústí do úplně jinýho servisu a tam řekli to samý...Jak to máte vy? :) Mě ještě doporučovali minulej tejden týpci od náhradních dílů v tom salónu, ať si je objednám někde na netu, že ušetřim a teď prdlajs a můžu shánět momenťák a montovat před domem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pjdefort jenom jestli prostě ten servis kam jsi jezdil to prostě nezatrhl a tam kde jsi si to ověřoval to prostě nebrali nikdy..ono opravdu těch servisů, kde tohle dělají je čím dál méně....já mám info ze škodovky takové, že škodovka do tohodle nezasahuje, jak už jsem psal výše, vždy je to jen na rozhodnutí servisu..a většinou to pak hodí na škodovku, že to zatrhla..kam jsi v Ústí volal ? já taky jezdím do jednoho AS, kde jsou dokonce jen přes silnici dva dealeři škoda a tam kam jezdím berou normálně a naproti ani náhodou a nikdy ani nebrali..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen k tomu "nařízení". Nedokážu si moc něco podobného představit. Servisy jsou samostatné subjekty a musely by být snad frannčízami, aby si mohla automobilka tohle vynutit. Mimochodem dnes jsem se objednával do servisu na výměnu pružin a bez problému vzali avizovaný vlastní matroš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsak jsem psal vyse resil jsem objednavku do as pred par dny, na vlastni dily vcetne oleje. Ukecal jsem je az tim ze je auto po zaruce pak na to kyvli a podminili to vypalnym.

Ale pred rokem nemeli vubec  problem a vyplne nechteli....

Asi nestihaj ani zaruky, jinak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@zwan prostě a jednoduše došlo k tomu, že tam kde ti ho brali před rokem tak to zrušili a už neberou, to je celé a svádí to na škodovku..znám z jiných diskuzí servisy, které dříve taky brali a dneska už neberou..nemá cenu v tom hledat nějakou složitost..zakázané škodovkou nic není !!! je to jen e jen rozhodnutí daného servisu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...