Přejít na obsah

Navigační systém Amundsen


Doporučené příspěvky

@milanxx  když vyndáš navigační kartu, tak nemáš kam ty POI body nahrát, protože v tu chvíli žádná navigace v autě není, takto to nefunguje..

 

a ta druhá věta o zkontrolování sw atd..tak to vůbec nevím o čem mluvíš, jak to souvisí s nahráním POI..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ski1961 zkus se podivat na Google podle čidla jednotky navigace, ta jednotka by měla být stejná ve Fabii, Rapidu, Octavii a snad iv Superbu, liší se pak ten protikus s LCD. Nevím teda jestli je to tak 100%, ale hledal jsem nedávno Bolero podle kódu a vyhodilo mi to pod stejným číslem i jednotky do vyšších modelů.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 7. 2018 na 16:11, LukášCBR napsal:

Zde:
http://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/

Vybereš vůz (Golf VII, rok 2017) a vyskočí ti na výběr dvě verze infotainmentu
1. Discover Media (Amundsen)
2. Discover Pro (Columbus)

Vybereš Amundsen (Discover Media) a dole na stránce máš výběr mapových podkladů - Západní/Východní Evropa. Takže zřejmě stáhneš jako většina variantu č.1, kterou pak rozbalíš na originální SD kartu z Amundsena.

Databáze stažená z VW na Golfa je s německými znaky a diakritikou, adresář obsahuje omezený počet míst v ČR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@dodge 

já tedy nevím, ale schválně jsem to byl zkusit a já mám tedy normálně českou včetně české diakritiky.. a ještě jednou se tedy ptám, podle čeho se pozná, že obsahuje omezený počet míst v ČR, dle čeho tak soudíš ? dík

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravím, otázka stran aktualizace map. Jen si to chci shrnout - V autě kouknu na verzi mapy (ECE 1 2015/2016), na update portálu zadám VIN a vyberu aktualizační podklady dle stejného ECE. Nahraju a rozbalím na stávající originální navigační 32GB SD kartu. Tu v autě dám do slotu a v navigaci dám "aktualizovat". Aktualizace může trvat i dost dlouho. Takto si myslím, že to chápu správně (nebo se pletu?)

Ale nevím si rady, že auto píše ECE viz. výše, zatímco na update portálu mi vyběhne pro ECE 1 seznam zemí, kde není uvedena ČR. To mi přijde divné. Kterou verzí tedy aktualizovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ondra.rs ano tvůj postup je správný, akorát, pokud si ji stáhneš napřed do PC, tak v PC rozbalit a na origo navigační kartu ji nahrát už rozbalenou. Tu původní předem smazat a doporučuji zazálohovat, dokud si nerozběhneš korektně tu novou.

 

Na ty názvy ECE nekoukej..koukám ted do portálu škoda a udělali to ted úplně jinak, protože udělali několk verzí, dříve byly jen dvě ECE bez ČR a ECE1 s ČR. Koukám, že jsou tam ted k mání asi 4 verze s ČR a k nim různé státy, takže je jen na tobě, jakou si vybereš.

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak jsem si ted prostudoval to jejich nové rozdělení map, kdy to rozházeli do 7 skupin a vůbec tomu nerozumím. Např pro ty, kteří třeba opravdu potřebují celou evropu jako to bylo dříve mají prostě smůlu.. Kdo by třeba potřeboval navigovat ve Španělsku, tak má prostě smůlu s navigováním přes země průjezdu, protože tam kde je Španělsko jen je už jen Francie, ale ČR a Německo už nikoliv..jako opravdu čím dál lepší nebo si to vykládám špatně ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pro Vás, kteří se taky divíte, jak to ted škodovka udělala už mám vysvětlení. Bohužel zlikvidovali tu celou evropu a rozsekali ji na několk částí..prý někteří si stěžovali, že potřebují třeba jen okolní státy a kvůli tomu si museli stahovat celou evropu. Takže vymysleli tento způsob a pokud někdo chce celou evropu, tak si musí stáhnou ty balíčky v kterých ty státy jsou, a postupovat dle klasického návodu a po update se v navigaci ty balíčky spojí.

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...