Přejít na obsah

Navigační systém Amundsen


Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, ski1961 napsal:

@ondra.rs  že to nikdo nezkoušel v praxi ? myslíš ten můj postup ? to je normální oficiální postup..já už ho dělal asi 3x..ted jsem zkoušel i ten poslední update, kdy mapy rozdělali na 7 různých možností..zvolil jsem si verzi ECE3 a výsledek vidíš na fotu.

 

 

Update navi 12-2018.jpg

Tohle přece umí každý, řeč byla o spojování více částí na kartě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mých pokusů se musíte rozhodnout jen pro jednu z předefinovaných oblastí. Pokud si vyberte dvě a více, rozhodně se nesloží. Pokud byste jeli z ČR do Španělska, tak musíte po cestě nahrávat data na SD disk.

Jsou tam stejně pojmenované soubory a ty obsahují základní data navigace - zejména maps\00\nds\PRODUCT\PRODUCT.NDS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pajastudio jsi si jistý, že to tak je ? zkoušel si to ? já kvůli tomu v pátek volal do škodovky  na oddělení aplikací a na tohle jsem je upozorňoval, konkrétně jako příklad jsem uváděl to Španělsko a bylo mi jasně řečeno to, co jsem tady popsal..že se musí nahrát na kartu dvě verze, které se pak v navigaci spojí..jestli to máš vyzkoušené, že to opravdu nejde, napiš mi proč, zítra se s nima znovu spojím a řeknu jim to..

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem manuálně spojit ty ZIP soubory ECE1-3 do jednoho adresáře a během kopírování (rozbalování) jsem se musel několikrát rozhodnou, zda některé soubory přepíšu (ponechal jsem). A výsledek byl, že v autě vidím jen oblast ECE1 (ČR tam není).

Poté jsem to zkusil přes ten downloader přímo na SD kartu a ECE3 již nešla, že není místo a po prozkoumání SD karty tam byli rozhodné soubory odpovídající ECE2.

Ještě to zkusím přes ten downloader na disk, ale naději si nedělám, to je jen rozbalovač ZIP dle mého.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud porovnám ECE1 (STD2_1115_EU1_201920.zip) a ECE2 (STD2_1115_EU2_201920.zip), nachází se v nich tyto stejně pojmenované soubory s rozdílným obsahem:

maps\00\nds\dbinfo.txt

maps\00\nds\root.nds

maps\00\nds\PRODUCT\PRODUCT.NDS

maps\00\sds\meta_info.db maps\EEC\PRODUCT.NDS

maps\EEC\EEC_WLD\BMD.NDS

pár z nich je > 80MB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem po cca 14 dnech opět volal do škodovky a bohužel nic..tam, kam se člověk dovolá to končí tím, že to předávají u nich dále, ale tam už nikdo nereaguje..podpora je naprosto tragická, takže kdo potřebujete tu evropu celou, tak si ji stáhněte zde na odkaze u vw, protože škodovce jsme ukradení..já na tom odkaze volím Golf-od 2017-discover media( což je pro amundsen ) a tam vyberu celou evropu..

https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/

 

 

screenshot-webspecial.volkswagen.de-2018-12-20-12-43-27.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak dnes jsem obdržel email ze škodovky, že celá Evropa je už konečně i na update portalu škodovky..takže opět o cca o 3 a půl měsíce později, než to bylo na update portálu VW...stejně tak to bylo loni, kdy u VW byl update už na začátku dubna, ale na portále škodovky byl stejný až v srpnu..samozřejmě, že vysvětlení, proč tomu tak je se člověk nedočká..takže pro příště to znamená to, že kdo ty mapy chce dříve, musí holt stahovat u VW..zřejmě jsou zákazníci škodovky podřadnější, jinak si to jako laik vysvělit nedokážu.

 

 

screenshot-updateportal.skoda-auto.com-2019-01-16-15-20-33.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ahojte mam problem s mojou navi, dost vela ulíc mi nechce najist vo vyhľadávací dnes pozeram ze mam tam staru verziu vid foto. Ale ked som na portáli aktualizácie a pozeram to ECE 1 2019/2020 tak tam Slovensko ani nieje poradi mi niekto co mam stiahnut do navi aby som nieco neposral...Lebo ked pozeram ten portál tak ECE 7 je dost nabitá ale štátmi no necham si radsej poradit

 

edit: tak uz som nato prisiel stahujem nakoniec z VW pre golf 2017 kde su najnovšie 17.6.19 a je tam cela eu kedze na stránkach škody zatial nove mapy niesu. Myslite ze mi tento update pomoze pri vyhľadávaní tych ulíc ktore uz existuju strasne dlho? 

 

dik

988BB3D4-195D-48DD-884B-D374858BD758.jpeg

Editováno: , autor: Kuban3c
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravím, mám problém s načtením SD karty s mapami. Při nastartování mi to za chvíli napíše Chyba: karta SD. Když ji vyndám a dám zpět, tak se to na poněkolikáté podaří načíst. Chci se zeptat, zdali lze použít vlastní kartu a nahrát na ni mapy z webu Škody, případně jak velkou nebo lze li místo ní použít USB. Originál karta od Škody stojí přes pět tisíc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

Dobrý den, rozhodl jsem se do své Fábie III dát Amundsena (bude to dělat firma na doporučení přes sz jednoho chlápka odtud). Jde mi jen o to, když budu mít puštěnou navigaci, tak půjde mi současně pustit i songy z SD karty, popřípadě z mobilu nebo budu místo mé vlastní hudby poslouchat jen tu navigaci ? Díky moc za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Romec... tak Amundsen jednotka má dva SD sloty, takže v jednom SD slotu navi karta v druhém SD karta z MP3, tak jsem to měl kdysi já..taky záleží, co vlastně nahrazuješ nyní, pokud Bolero, tak je to bez problémů, akorát bys musel udělat úpravu,abys měl k tomu druhému slotu přístup, protože z boku šuplíku, kde je k tomu přístup, je origo přístup jen k jednomu slotu..pokud dáváš amundsena místo základního rádia nebo swingu, tak bude úprava složitější, protože na to nebudeš mít připravenou palubní desku, nebot swing je jen jedn díl, kdežto amundsen jsou dva displej zvlášt a jednotka zvlášt. Takže záleží, jak ti to upraví a kam ti tu jednotku dají a zda budeš mít volně přístupné oba SD sloty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...