Přejít na obsah

Nářadí + další věci ... kam dát ? (Fabia I combi)


street-dog

Doporučené příspěvky

Zdravíčko v autě před Fábkou jsem byl zvyklej vozit box s nářadím, kanystr, pumpu :kol-33: , atd... v kufru + další kraviny: startovací kabely, řetez se zámkem, atd... pod zadníma sedadlama, Fábka tam místo nemá :( moc často jsem to nepoužil, ale říkal jsem si co kdyby  :kol-31: teď když jsem ty věci z auta vytahoval, jsem si říkal jestli je dávat taky do Fábky, startovací kabely+rukavice+škrabku jsem zavřel do boční kapsy v kufru, izolačku a drobnosti jsem dal k rezervě pod podlahu a teď přemýšlím jestli dávat do kufru i ten box s nářadím atd... když je teď všechno schovaný a kufr je krásně prázdnej.

 

Jak to máte vy ? Vozíte s sebou nějaký nářadí a věci navíc ? Nebo jen to co je ve výbavě auta ?  :kol-135:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám sice auto v provedení combi, ale v autě mám v podstatě jen základní vybavení a dvě lékárničky (po jedné zkušenosti si nejsem jistý pouze jednou).

Myslím si ale, že by ten box s nařadím šel nějak elegantně dát do auta. Nevleze se Ti třeba pod sedadlo spolujezdce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

To máš auto v takom zlom stave, že s ním môžeš hocikedy ostať stáť?
Náradie na výmenu kolesa, na náhradné žiarovky, poistky, olej na dolievanie a vodu do ostrekovačov nič nepoviem, ale vláčiť sebou kilá náradia pre prípad, keby som opravoval auto niekde pri ceste je už podľa mňa trochu za vlasy pritiahnuté. To radšej v zime nos so sebou nejakú deku, vesty, jedlo ktoré sa nepokazí, pre prípad že by si ostal niekde v závejoch na dlhé hodiny, alebo aj deň (pred dvoma rokmi si v Maďarsku podaktorí užili aj viac ako deň na diaľnici kým ich vyslobodili), ale v dnešnej dobe opravovať auto na krajnici. Ani neviem, kedy som naposledy niečo také videl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto je v pořádku :) ale je to takovej zvyk ještě od 105ky a kolikrát se mi spíš hodilo na rozdělání/opravu něčeho jinýho než auta :) jakože jsem někde byl a bylo potřeba nářadí, tak jsem použil to co jsem měl v autě, ale už jsem to zredukoval a mám to v malým kufříku v rohu kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-74: Tak to mi rozprávajte. Včera som vyhodil z auta náhradné poistky. Za krabičku od výživy. Ale staré biele keramické na 8,10,25 A. Nosil som ich, hoci ani Octa, ani predtým Felícia podobné nepoužívajú. Otec mal v aute ešte ešte nedávno aj "teplé" záplaty so strojčekom na opravu defektov.Pneu samozrejme bezdušové. V 105 som vozil aj sťahovák brzdových bubnov. :kol-28:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On člověk ani nemusí vyklízet staré auto, stačí současné a nestačí se mnohdy divit, co všechno najde. :D

Ale na druhou stranu... když mít nářadí v autě (nikdy nevíš, jak velké kladivo se Ti bude hodit) tak není ani špatný nápad ten box pro rezervu. Vleze se tam toho taky dost. Osobně tak teď mám svíčky, dva litry oleje a další maličkosti.

Jinak nedávno jsem hledal originální Škoda box pod sedadlo spolujezdce a vyšlo to na pár korun. Uvažoval jsem o něm, ale pak jsem přišel na to, že by z toho byl jen odpadkový koš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v kaslíku pod sedadlem řidiče jsem vždycky vozil zásobu cigaret - hlavně při cestě do zahraničí, jenže pak jsem přestal kouřit, tak tam jezdí opuštěná reflexní vesta. Pod spolujezdcem mám gumicuky - dřív byly u rezervy, avšak vždycky, když jsem je potřeboval, byl kufr plný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vestu bych tam mohl šoupnout  :kol-47: tu mám zatím pod kufrem a gumicuky jsou taky dobrej nápad, sice je mám v kufru v boční kapse, ale když by byl plnej tam budou líp přístupný. Zkoušel jsem do toho kastlíku narvat startovací kabely, ale neúspěšně, takže je mám taky v kufru, ale jak se do něj dostanu když by byla mrtvá baterka to nevím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...