ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jirko dik za ty tipy na ty mimone luxusni budu se nejake snazit vybrat a pak se muzem dohodnout zda to bude vsem vyhovovat a nebo pokud mate nejaky tip tak ho dejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Na mimoně nejsem naročny , rad uvidim k čemu dojdete Prosimtě co to maš za ledky v tech dennich ? moja to chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No chtel jsem ty co ma i Galvi ale prili jine v popisu jsou ty starsi a nahore uz ty nove a dostal jsem prave ty nove stribrne. http://www.ebay.com/itm/171192656933?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Do řiti ebay to je jedina věc na kere nemam ani učet , co mužu tacham z činy ale todle to jsem ještě netrefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Je to stejne jak jine obchody zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jak to je s platbama ? kartou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Karta pres paypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 To mi ke štěsti stači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jo jo i malickosti delaji radost. A domluva s tim borcem byla taky v pohode nakonec mi jeste vratil 10 % ale pres Jirku ktery mi pomohl s reklamaci bo ja a muj translator by se s nim nedomluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ja se ještě nestihl prolouskat registraci , maly si chce hrat ... proc si je reklamoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No bo jsem chtel s ty co ma Jirka. A on mezitim po koupeni zmenil ty zarovky za jine ale s stejnou svitivosti. A poslal mi prave ty jine. Jsem chtel prave ty tmave do cernych svetel a on poslal ty stribrne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 jo taaaak bo ty maš vlastně ty černe hmlovky na to mam pryže petiletku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jakou petiletku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ze do peti let ma byt na roomikovi black look po vzoru roomstečr noir 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Noir byl ale cerny a jeste bily Tak jeste budes muset hodit folii. A skara doufam ze to stihnu drive bo uz mi chybi jen ty svetla a zadni difuzor. Bych pak musel jezdit k tobe se kochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Tak ja toho budu mit vic , folii jen střechu , masku tak nějak jinak po vzoru loňskeho montika z ženevy , světla samosebou černa a bylo mi řečeno žeby bodly i černo chromovana gigara ... kurnik moja ma vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jsem se minuly tyden ptal tu te firmy co je v Havru co lepi te folie on tu ten borec uz kdysi psal ze to dela a odepsal mi ze by me to stalo 1 800,- i s praci cena lux ale ja nevim co to udela s lakem pod bo jelikoz bych pak musel i pak ty folie menit porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Počkej mysliš tu firmu co je u skleniku ? Ti jsou pořadni , už jsem viděl par kousku od nich . Lak pod folii je jako novy , onechda jsme sundavali ze služebniho a po přeleštěni špica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 No kousek od. Oni jsou u garáží spise u tesca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Galvi maly dotaz at to tam neplevelim wirerovi. Slo by udelat ta samolepka tech mimonu co maji dve a jedno oko Tak nejak jak to ma wirer ce cumi z toho okna ? Nejak nemuzu najit navrh jak by to asi vypdalo a za druhe nevim jak by to mamka pak vyrezala.Slo ja som na to natrafil na aliexpresse. Tak som si zvacsil stranku, urobil screen a ulozil. Program na navrh a rezanie to celkom pekne zobral, akurat nevidno jednotlive vlasy. Ale to mi az tak nevadiRozmer mam asi 9 ci 10 cm na sirku ak dobre pametam Galvi: A co bys za to chtěl ? Chlapi otázka pro všechny uvažuju v sobotu se podívat do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Byli jste tam někdo po tom co je to upravené? Stojí to za ty km tam jet? Díkes :-) Ked som to dal ja "na otocku" (niektori by ti o tom vedeli rozpravat), tak ty to das urcite. V piatok vecer som vyrazil, 2hodinky spanku na hranici, o 10 v MB. Muzeum, obed, nejake nakupy a domov...vikend 1500km, za volantom sam. Pacilo sa mi to -- Z mobilu Editováno: 12. Březen 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Díky za info skrz to muzeum, dneska budu vědět i jak dopadl ten depozitář, protože jsem si s paní psal a mám ji volat dneska. Snad se nám tam bude líbit. Popřípadě hodím odkaz na foto. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak jak dopadlo muzeum ? Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Osobně bych byl za jakékoliv origo řešení, ale vůbec nevím, zda-li bylo před Face nějaké snížené odpružení jako u RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jirko to byla alternativa ale 1.4ka je tezsi jak beruše , bych se bal ze to jeste zvednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jeje zase nekdo resi podvozky se to pak zde zvrhne jak v tech sesti tematech Jinak jsem ted pres tri hodiny hledal nejake ty mimone a dosel jsem k zaveru ze uz na to kaslu oni proste kdyz je jich jen pulka a jeste k tomu jen v jedne barve treba bile tak to proste neni hezke to co bych nejak chtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.