Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Galvi maly dotaz at to tam neplevelim wirerovi. Slo by udelat ta samolepka tech mimonu co maji dve a jedno oko Tak nejak jak to ma wirer ce cumi z toho okna ? Nejak nemuzu najit navrh jak by to asi vypdalo a za druhe nevim jak by to mamka pak vyrezala.

Slo :D ja som na to natrafil na aliexpresse. Tak som si zvacsil stranku, urobil screen a ulozil. Program na navrh a rezanie to celkom pekne zobral, akurat nevidno jednotlive vlasy. Ale to mi az tak nevadi

Rozmer mam asi 9 ci 10 cm na sirku ak dobre pametam

Galvi: A co bys za to chtěl ? :D

Chlapi otázka pro všechny uvažuju v sobotu se podívat do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Byli jste tam někdo po tom co je to upravené? Stojí to za ty km tam jet? Díkes :-)

Ked som to dal ja "na otocku" (niektori by ti o tom vedeli rozpravat), tak ty to das urcite. V piatok vecer som vyrazil, 2hodinky spanku na hranici, o 10 v MB. Muzeum, obed, nejake nakupy a domov...vikend 1500km, za volantom sam. Pacilo sa mi to ;)

--

Z mobilu

post-83257-1426196382,308_thumb.jpg

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak dopadlo muzeum ?

Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal :D ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu :D

takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? 

Odkaz ke komentáři

Jeje zase nekdo resi podvozky se to pak zde zvrhne jak v tech sesti tematech :D

Jinak jsem ted pres tri hodiny hledal nejake ty mimone a dosel jsem k zaveru ze uz na to kaslu :D oni proste kdyz je jich jen pulka a jeste k tomu jen v jedne barve treba bile tak to proste neni hezke to co bych nejak chtel.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...