Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) A jakou LEDku koupit, nebo s jakou máš zkušenost že je dobrá? EDIT: myslím do kabiny Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: Cubais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Fabia III vnitrni osvetleni U ledek je to tezke kazdemu vyhovuje neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No nerad bych koupil něco modrého, když už, tak mi vyhovuje bílé světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Záleží co je pro koho bílá já mám rád teplejší takže 5000K je pro mě ideál. Si měl včera říct večer bych ti to ukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No už jsem našel i u nás v ČR sufitky, jen se trefit rozměrem, asi budu muset rozdělat, změřit, objednat a zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Kdyby si chtěl mám doma něco navíc tak bys mohl třeba 27 kouknout a případně pokud by se líbily tak i vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Cubais, prijed ke mne. Neco mam jeste v supliku a neco v moji OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Případně odkud to vlastně jsi? Pokud se zdržuješ v Ově není problém ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Jj, robi jak sroub v Porube. Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Tak tak, pravda A určitě bych nerad kupoval zajíce v pytli, na elektro a žárovky jsem nikdy nebyl, kope to... A kdyby to Nuff neumazal, tak psal, že bydlím u plynáren... Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: Cubais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Já kupoval buď v obě (dráž než na alíku) nebo objednával z aliexpressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Cubais: Koupíme to na alíku, já si taky do Géčka objednám. A Verča nám potom pro to zajde na poštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Pošta ti to hodí na tvojí adresu kde budeš chtít jinak na alíku jsou většinou ledky 6000K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 V jiném vláknu jsem se dočetl, že ty z alíku nevydrží a nejsem si jist, jestli opravdu budou tak bílé jak bych chtěl a jak udávají. Ale do zbytku auto to mohu vyzkoušet, nad hlavou bych měl rád pořádné Oba mi nejde, je chyba jen u mě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ja mam z dealextreme LEDky jiz 4 roky. Cena byla za hubicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Mě z alíku taky drží zatám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Dneska jsem se zrovna dostal k balíčkům z ali a večer hodím do auta. Já mám ledky z Ali a z e-bay už kolik let a nikdy problém, jsou to kecy . Konečně snad bude interier hotový.. I když na cestě jich mám ještě spoustu . Navíc ty u nás prodávané jsou taky z číny, jen s přirážkou na ceně... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Přesně jak píše Galvi koukám zase tynové čipy do předního světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Jojo, po dnešku budou ve předu v Superbácké lampičce už 4 stejné a vzadu zatím přechodně ty sufitky, ale už mám objednané se stejnými čipy jako v předu i dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Cubais, prijed ke mne. Neco mam jeste v supliku a neco v moji OII. Myslíš v té co nikdo neviděl? Jitrnici jakou svět neviděl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tie Cree som chcel i ja. Len este som sa k tomu neprinutil. Pockam na foto -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Myslíš v té co nikdo neviděl? Jitrnici jakou svět neviděl Tak jsem musel odskočit od sporáku, abych sem přidal důkazní materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tie Cree som chcel i ja. Len este som sa k tomu neprinutil. Pockam na foto -- Z mobilu Zkus kouknout k němu do vlákna už někde přidával fotky když mu došly první kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Já jsem si dneska pojezdil fajnovým autíčkem sice to není Škodovka ale svezeníčko fakt luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 A to bylo jake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.