Karlos 61 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Malta- U nás to hlídání je ještě jednoduché. Hodíš do kočáru a máš vystaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 jj, taky jsme na to vzpomínali, dokud se mu dalo jen mléko, přebalit, položit na deku, nebo do kočáru a pokaždé ho tam člověk našel ... navíc my měli jen holky a ty byly klidné, takže takový vichr z hor, nebo jak já říkám malý Kájínek, permanentní útěkář, nebo tornádo Lou, kam přijde tam sto let tráva neroste a bere vše 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 zdravím.jak to vypadá z hřibama?rostou? Hlásím,že rostou.Teda nic extra,ale něco jsme dneska v Jeseníkách našli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) My taky Editováno: 10. Červenec 2016, autor: Woody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 :D :D Asi tam hodně pršelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Jo, asi nějaký mrak z Černobylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Koho člověk nepotká při neděli 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Zase jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 tož už jen nějakých 900 kiláků a bude tu další, již 22. výměna oleje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 žadné mé auto nemělo takhle velkého stavu kilometrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Malto - kilometry honíš jak pilot TOPGANU,nezpletl ses ve výběru povolání? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 nee , ale když já takřka stovku udělám denně jenom kvůli práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Tak to jsem na tom podobně Malto.Denně jezdím kvůli práci 140 km, ale teďkom ještě víc protože v Litomyšli dělají kruhový objezd a jsou tam parádní kolony tak jezdím přes Českou Třebovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 jj, Liťák jsme teď zatím jeli pokaždé o víkendu, tak to nebyla taková hrůza, ale ve všední den to tam musí být masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 jinak včera ráno cestou do Kudowej ... krásně mi to teď vyšlo, necelých 4t km k tomu na dovču, takže jak se vrátím z BG, bude výměna oleje i na Roomovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 To se musíte přestěhovat blíže k práci Já to mám třeba do práce jen 9km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ja si musim nadjizdet abych stacil zahřát motor Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 no já bych se aj přestěhoval, ale to bych tady u nás musel prodat byt za money a ne almužnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 nee , ale když já takřka stovku udělám denně jenom kvůli práci šak to není zas taková hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 není, si čék zvykne za těch 12 let , nehledě na to, že my vždycky hodně jezdili, takže 100km je pro nás potrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Co se to tady pro Krista pána stalo? Z fóra je jedna velká bílá nepřehledná rozházená a nefunkční sr*čka :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Upgrade ve jménu modernizace za každou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Aha.. Jako chápu, že je to asi o zvyku, ale tohle je tak sakra nepřehledné, až to možné není. Zbytečnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 počkejme do úplné aktualizace, třeba se to krapánek zlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Jako chvilku jsem taky koukal jak puk, ale dá se na to hodně rychle zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.