Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

... a dalším paradoxem je, že jsem si sehnal druhou garáž ... posledního května, jsem byl podepsat smlouvu a pro klíče a rovnou tam Andělu zaparkovat. To byl také jediný den, kdy stála v garáži. Od té doby jen v servisu nebo teď před barákem, neboť jsem o víkendu oživoval baterku po té skoro 14 denní výluce a když už jsem myslel, že to projedu po výměně destiček a že jí tam konečně zaparkuji, tak zase ten regulátor :rtfm:. Teď čekám až otevře servis, abych tam mohl s prosíkem naklusat a domluvit se zda mi to tento týden udělají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... nebo utratíme v servisu :huh: ... takže fábule konečně v garáži (už bylo taky na čase, mám od 1.6. garáž,dens je 21.6. a stála tam jen jeden den). V servisu jsem nechal dalších 3 900,-, takže krom regulátoru za 2300,- a brzdovky, to byla ještě jedna hadice a jedna trubka. Tak doufám, že období "investic" už máme definitivně za sebou :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...