.Honza. Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Tak to by mohlo být. Já zvažuji tužkové lithiové nedobíjecí baterie s kapacitou 3 Ah. Při odběru 65 mA (GPS+GSM) poklesne napětí pod přijatelnou mez asi po 48 hodinách. Při vypnutém GPS je to odběr asi 28 mA - tak 4 dny výdrže. To jen v případě odpojení autobaterie. Životnost je přibližně 15 let, cena kolem 300 Kč za 8 kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) V 24.12.2015 na 6:47, k0j0t napsal: Takže alarm narozdil od F2 potvrzuje zvukovým signálem odemknutí a uzamknutí auta. Konečně. Chtěl bych se vrátit k origo.alarmu.Mám ho instalovaný přímo s fabriky. Bohužel tento alarm NEMÁ zvukové potvrzení zamknutí,nebo odemknutí vozidla. U O3 ho mám také orig. a tam se to dá aktivovat v menu na rádiu. Ovšem u F3 to nelze. Editováno: 20. Únor 2017, autor: pigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 A nakódovat? Btw stejně nejlepší ověření je sáhnout na kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Mám taky origo alarm. A volba zvuku je normálně v menu Swingu. To bylo ale to první co jsem vypnul. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 před 5 hodinami, milanxx napsal: Mám taky origo alarm. A volba zvuku je normálně v menu Swingu. To bylo ale to první co jsem vypnul. Můžete mi nafotit kde? Když jsem se ptal v servisu,tak mi taky řekli, že to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Nemam sice alarm, no akusticke potvrdenie mam aktivovane. Infotainment - Car - Nastavenia - Okna a dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 před 8 hodinami, wirer napsal: To jsem z toho blázen.Tohle v menu nemám?!?!? Tak kde udělali soudruzi chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 No to netusim. Kody na to mame, uz len si musis zohnat niekoho, kto ti to nastavi. Pripadne skus priamo cez svoj servis ci si vedia rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Tak jsem se k tomu konečně dostal. Tady je mé foto a dotaz, to tlačítko v B sloupku ti svítí a funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Jo tlačítko je OK. No to jsem z toho magor... Radio stejný,auto stejný a menu jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 (editace) vyfoť verzi SW a HW radia. Editováno: 21. Únor 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 (editace) Nepředpokládám, že zvuková signalizace zamknutí/odemknutí je přes klasický klakson. Čili nebylo by lepší, kdybyste místo fotek rádia, jeho nastavení,atd. nejdříve fyzicky zkotrolovali, kde se reproduktor nachází? Jestli ho člen "pigo" vůbec má... Pak teprve řešit nějaké kódování / setup.... Editováno: 21. Únor 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 No hlavně by se neměl v servisu nechat odpálkovat. Je to vlastnost popsaná v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Před hodinou, SUP1 napsal: Nepředpokládám, že zvuková signalizace zamknutí/odemknutí je přes klasický klakson. Čili nebylo by lepší, kdybyste místo fotek rádia, jeho nastavení,atd. nejdříve fyzicky zkotrolovali, kde se reproduktor nachází? Jestli ho člen "pigo" vůbec má... Pak teprve řešit nějaké kódování / setup.... Alarm je origo a tudiž má svoji sirénu.Ta je funkční, jelikož se mi ho už několikrát podařilo spustit při manipulaci s vlekem.V O3 mám na rádiu aktivaci tak jak je popisována výše.Začínám si myslet, že tam mám opravdu jiný SW.Zitra to nafotím.Diky za typ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Tak je to jasné Editováno: 22. Únor 2017, autor: pigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Joj ty máš auto mr2015? Vyrobeno před 22kw 2015? A máš to bez Bt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 před 4 hodinami, milanxx napsal: Joj ty máš auto mr2015? Vyrobeno před 22kw 2015? A máš to bez Bt? Jo byla to jedna s prvních F3-81Kw.Bt mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Tak jsem se koukal a už od prvniho navodu na swing je tato funkce popisovana. Takže jedina rada je reklamovat a reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Nevím jestli to tu už někdo házel, dávám to sem pro zajímavost: https://www.youtube.com/watch?v=84UerYZ78lE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 V 20. 2. 2017 na 20:53, pigo napsal: Můžete mi nafotit kde? Když jsem se ptal v servisu,tak mi taky řekli, že to nejde. Už se to řešilo tady v jiném vlákně. Pokud máš alarm musí to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Bude to fungovat. Ale jen na chvíli, po splnění časového sepnutí. Každý alarm má časový interval sepnutí jinak. Ale na základě počtu pípnutí by měl majitel po zamknutí vozu poznat, zda je vše správně. Ne každý to však sleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Fabia III - Alarm, zabezpečenie vozidla Výbavu som dopĺňal priebežne, niektoré diely nestoja malé peniaze. Aj keď zvyčajne neparkujem pred bytovkou, ochrana sa zíde. Anti-theft mám nakódovaný, teda základná ochrana pre začiatok by stačila. Ako zvyčajne, narazil som na niekoľko stránok a článkov ohľadom doplnenie originál alarmu. Celý postup: https://wirer.sk/f3_alarm/ Kompletný alarm pozostáva zo senzorov (čidiel), tlačidla na deaktiváciu a sirény v motorovom priestore. Využiť sa dá aj jednotlivo, po namontovaní senzorov funguje zvuková výstraha cez klaksón vozidla. Siréna má však v sebe zabudovanú záložnú batériu v prípade výpadku napájania či pri pokuse o odpojenie akumulátora vozidla. Preto odporúčam dorobiť alarm kompletný, no je to umožnené aj po častiach :) . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.