Přejít na obsah

RCD 510 - nezobrazuje klimu a další údaje


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

potřeboval bych poradit s kódováním. Nainstaloval jsem do Scouta (před facelift) MR2008 2 din rádio RCD 510 (Origo VW) s USB. Bohužel se mi nezobrazují údaje, když nastavím třeba klimu nebo zapnu vnitřní cirkulaci. Na starém STREAM MP3 se vše zobrazovalo korektně. Co je potřeba dokódovat, aby to šlapalo? Gateway mám 1K0 907 530 P. Rádio: 5ND035190A SW0003 HW001.

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem to tam proklikal, ale nějakou kloudnou informaci jsem nenašel. Zkusíš sem prosím hodit odkaz, kde jsi na tu diskusi narazil?

Pravda je, že mne trochu mrzí, že se ty informace nezobrazují, ale za tu cenu je to super spotřebič. :) Oproti starému streamu mp3 je to pořádný rozdíl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RS a SCOUT měli delší životní cyklus než klasická octa, sice se pak dělaly kočkopsy s FL elektrikou, ale to nebude tvůj případ... musíš mít takovýhle panel http://cms2.netnews.cz/files/shop-images/5074/22298-5K0907044ES-1.jpg a podobný (záleží na tvé konfiguraci, výhřev sedaček, webasto apod.), pak jen přepinovat 2 piny a naködovat, nic světobornýho.

 

Nevím teda jak Bolero, ale Columbus má neuvěřittenou prodlevu mezi nastavením a zobrazením, takže pokud to opravdu nepotřebuješ, nechal bych to tak jak to je:) A ten výhřev zadního okna se ti myslím zobrazí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nepotřebuju...hlavně jsem sehnal nový rámeček, to bych musel pořídit ten faceliftový pro nový panel, plus panel...Taková akce kvůli obrázkům na displeji nebude nutná. :) Pravda, že by to chtělo aspoň vyzkoušet, jestli to bude s novým panelem klimy fungovat nebo jestli je to čistě problém rádia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona ta verze pro asijský trh stejnak nemá RDS. Ale to mi vůbec nevadí, stačí, když pojede rádio. Stejně poslochám hlavně svoje výběry hudby. Za tu cenu bych stejně nic lepšího nesehnal.

Jen ještě řeším, jestli nepůjdou přepájet diody podsvícení. Ideální by bylo, kdyby šlo předělat i logo VW a dát tam místo toho ŠKODA. Koukal jsem se různě na fórech a nic jsem k tomu nenašel.

Editováno: , autor: dj_diablo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...