Přejít na obsah

96kW bez vykonu


kr3matolog

Doporučené příspěvky

Caute, poradte mi prosim, auto bolo na vianoce v servise. Bolo repasovane turbo, teda len pretesnene v poslku. Odtedy auto ide ako 74kW ak to mam prirovnat. Podla nezaujateho mechanika ktory sa na to pozrel povedal ze vzduchu je dost ale objem je zly teda, ze turbo netlaci tolko co by malo. Prednedavnom som auto skusal na dialnici. A pomaly ale dostal som sa az na rychlost 220 km, ale pri nejakej zatazi teda na miernom kopci zacala rychlost klesat zas dole. Co si o tom myslite ? Za radu Vam vopred dakujem. ;-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mechanik si to nechce ani za boha pripustit preto, ze turbo vraj je s certifikatom a stroj by nepustil keby ze je turbo zle. Ale nie si prvy kto mi toto povedal. Podla slov jedneho mechanika ktory na to pozeral, vzduchu je dost, ale objem ktory vychadza z turba je maly. Podla jeho skusenosti, zle vymenene creva v turbe, A po dalsie turbo nerepasovali cele iba pretesnili lebo pustalo olej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja davam iba origo turba ved origo viem zohnat na 96kw garet za 650eur a repas k tomu sa vyjadrovat nebudem lebo ani jedno auto co malo repas turbo neslo tak ako s origom a stymi repasami su len vecne problemy ale ako sa hovori nie som taky bohaty aby som kupoval lacne veci

Editováno: , autor: sparcp gti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj. Prominte, ze to pisu sem, ale potrebuju radu. V rychlosti: pritelkyne pri rozjezdu zaradila misto jednicky trojku a kdyz to zacalo zdechat, tak nevyslapla spojku a auto zdechlo. Po opetovnem nastartovani blika zhaveni a sviti kontrolka motoru. Ted jsem se dival do motoroveho prostoru a je to tam poteceny od oleje. Vi nekdo co by to mohlo byt? Jsme v Opave jinak jsem Brnak, tak servisaky tady neznam a bojim se riskovat cestu do Brna. 1,9 96kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...