Přejít na obsah

Smartgate


majkl.s

Doporučené příspěvky

Tak jsem to prohodil, a pořád to svítí červeně. Nejdřív bliká červeno-zeleně a pak to svití červeně. Na wifi najdu smartgate_123456. Takže to pořád nekomunikuje. Takže předpokládám, že to bude rokem výroby, ale přijde mi to divný. :D

Editováno: , autor: Wyskonzin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teď to mám přehozený, tak s tím zkusim něco najet a uvidím. Pak ještě teda to přehodit zpět podle návodu a zase zkusit něco najet. 

 

Když zapnu kliček tak mi blika červeno zeleně, když dobliká, rozsvítí se červeně. To samý dělala před tím. Nejdřív blikala a pak červeně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to při přepojování zpět (podle návodu) přepojil špatně, prohodil jsem omylem vodiče a auto nastartovalo a hned chcíplo, hlásilo to závadu brzd a nic nefungovalo. Tj. pokud to zapojíš blbě, tak to poznáš. :D 5 km najet nepomohlo, mám tam gateway 19.05.12. Tak asi z roku 2013 budou jiný, a proto to nekomunikuje. 

 

Tím má snaha asi končí. Veselé Vánoce :D 

Editováno: , autor: Wyskonzin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten navod co tu bol odkaz je moj. Povodne som mal kupeny set na Rapid, a montoval som na F3. Cely navod bol tak stavany. Porovnaval som si aj schemy a napojil podla oznacenia pinov, ako som to uviedol. Isiel by som na vasom mieste podla schem a DP. Niekde mozno doma k tomu vyhrabem poznamky, co som si pripravoval. 

Mam doma este jednu jednotlu zvysnu, tak som ju chcel hodit do Roomstra 2010 so starou elektronikou z F1fl. Ale zatial som sa k tomu nedostal. Tam som vychadzal toez podla oznacenia pisnov BSG (starsia verzia BCM) jednotky. Nikto sa nevedel vyjadrit, ci to ma zmysel... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

A já to mám asi taky vyřešené. Autorizáku trvalo přes tři pracovní dny, než mi odpověděli na jednoduchou otázku a za tu dobu se cenovka vrátila do normálu, takže nic. Pánové mě jen utvrzují v tom, že další auto už Škodovka nejspíš nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díval jsem se, ale už to není ono. Když k tomu přičtu poštovné, tak to je skoro 2x dražší, než kdybych si to koupil tenkrát přímo u Škodovky a nechal poslat do servisu, kde by to montovali. Jsem teď na ně docela na... a nemám chuť jim nechat vydělat za tu montáž. Můžu zajet do jiného servisu, ale zatím se držím toho, ať na to auto sahají jen jedni, i když nevím, jestli dělám dobře.

 

Jednou mě nechali odjet na nevyvážených kolech. "My jsme čekali, že to bude dobré, když to bylo nové nepoužité kolo z fabriky". Když jsem přecházel u oleje na pevný interval, tak jsem tam s tím autem byl 3x a trvalo to rok, než to srovnali. Když jsem odjížděl, tak to psalo servis za 0 dnů. OK pevný interval 0=365, zítra to nebylo bude dobré. Špatná úvaha. Zajel jsem tam s tím znovu, něco s tím udělali, ale tak na půl. Olej to počítalo dobře, ale čas do pravidelné prohlídky ne, nebo naopak. Už se nepamatuji. Za pár týdnů se to zase rozsypalo celé a začalo to řvát hned při zasunutí klíčku. Na třetí pokus flashli řídící jednotku a začalo to počítat dobře, ale všechno to už bylo o cca měsíc posunuté, protože už tam nemohli napsat zpětně správný čas a km. To se srovnalo až po roce při další výměně oleje. Autorizák, ale problémy jak u garážmístra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...