Přejít na obsah

Smartgate


majkl.s

Doporučené příspěvky

Ahoj uspěli jste někdo s montáží? Psal jsem jim na stránkách dotaz na které Yetíky přesně, ale zatím bez reakce. 

 

Jde mi konkrétně o rv. 2012 ; 2.0l ; 81 kW ;Typ 5L

 

Jak prosím funguje spárování s telefonem přes WiFi? Jednotka vytváří svoji wifi anebo musí být zaplý internet v telefonu a vytvořit wifi pro jednotku?

Editováno: , autor: karpi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem pochopil tak Wifi sit vytvori to zarizeni a telefon se na ni pripojuje.
Ja s montazi cekam na teplo nebo kdybych sehnal garaz na dyl jak dve hodiny.
Driv tam bylo primo napsany ze je to jen pro Yeti po faceliftu ale ted uz to tam nepisou tak tezko rict. Jsem zvedavej co odpovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak jsem to předpokládal. 

 

"Vážený pane Karpíšku,

 
sada SmartGate je určena pro vozy Yeti bez omezení roku výorby. Spárování funguje následujícím způsobem. Do svého mobilního telefonu si nainstalujete aplikaci SmartGate, následně po nainstalování SmartGate v servisu a usednutí do vozu zapnete na svém telefonu WIFI a připojíte se k síti SmartGatu. Není třeba řešit internet, jelikož tato služba sice je připojena přes WIFI ale internet nevyužívá.
Jedná se pouze o přenos informací o vozu do Vašeho telefonu za použití WIFI."
Editováno: , autor: karpi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Yeti 4x4 napsal:

Zdar SmartGate zapojen přesně podle návodu dvě hodiny práce.

 

Jaká je spokojenost s funkčností? Propojení s telefonem, stabilita připojení + funkčnost aplikace.

 

Taky už mám objednáno, ale praxe až v březnu, kdy bude Yetík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže to mám taky v autě. Montáž v autorizáku cca 1600, tak jak říkali. I s jednotkou tedy těch 1900 Kč s DPH. Jelikož dnes napadlo asi 20 cm sněhu během krátké doby a klouzalo to jak prase, tak jsem akorát chvíli postál před domem a spárovat to s telefonem. Nějaké záznamy z jízdy jsem zatím nezkoušel.

 

První dojem WTF. To že to umí, zobrazit jestli mi svítí dálkové, potkávací světla a podobné půoviny mě absolutně nezajímá. Na to nepotřebuji telefon. Ve výběru widgetu byly i zajímavější věci jako teplota chladící kapaliny, hladina chladící kapaliny, hladina oleje, tlak oleje, ..., ale to nedělá nic. Možná se to rozsvítí ve chvíli, kdy nemam olej a vodu v chladiči, ale to zvládne i kontrolka na palubní desce. Prostě WTF.

 

2cvG.png2cvH.png

 

Je vidět, že to má i Škodovka jako těžce mrtvou záležitost. Hlavní aplikace SmartGate odkazuje na již neexistující aplikace typu Motorsound - "Aplikace slouží k napodobení různých zvuků motorů během jízdy". Totální půovina, která asi nikomu chybět nebude.

Škoda Drive - "Sledujte efektivitu vaši jízdy a naučte se řídit správě a šetrně s aplikací ...". Ok, tahle aplikace by už možná smysl mít mohla, ale v Google Play už není. Škodovce to už nestojí ani za to, aby nechala odstranit mrtvé odkazy z hlavní aplikace.

 

Zatím spíše lituji, že jsem si kvůli tomu vůbec nechal hrabat do auta, protože to vypadá jako naprosto zbytečná kravina.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

tak pani inženýři ,prave jsem zapojil posledni pin do GW ,muj postup odpinovani/pinovani sel pin GW ven a hned do novy svorkovnice ,mam sice O2 predfl 2008 ,FL GW a na budiky se chystam prehrat SW ,ale barvy dratu co mi vedly do GW tak mi barevne odpovidaly s kabelazi od smartgate ,takze oranzovofialovej jsem vytah z GW a misto nej jsem tam flaknul oranzovofialovej z SG kabelaze ,jednoduse ,jestli to bude fungovat uvidim az si tam dam novy budiky ,takze takhle vse k zapojeni ,nevim teda jestli barvy vodicu SG odpovidaji i barve vodicu u GW vasich vozu ,u me to sedelo

Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...