Přejít na obsah

Voda ve dveřích


o3viki

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...

Zdarec nemůže sem někdo dát fotku kde je to těsnění nařezané, mám auto po záruce, pochybuju že by ve škodovce udělali něco zadarmo a nechce se mi platit za to že někdo udělá nožem díru do těsnění.

Díky moc

Editováno: , autor: iroman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahojte, tiez som mal tento problem s vodou. Bol som v skodovke, ukazali mi tam, ze na upravu tesneni by museli pouzit nejake specialne klieste, ktore samozrejme nemaju a teda jedine vymena tesneni. Argument, preco neupravit tesnenie bol, ze nevedeli by to spravit esteticky pekne :D Povedal som si, ze to skusim, prinajhorsom sa tesnenia vymenia a prinajlepsom budem mat opravu zadarmo.

 

Tak teda prisiel som domov, vybral som tesnenia a dal som sa do prace. Tesnenie ma jednu odtokovu dierku cca pod prednym dolnym rohom tapacira dveri. Ako tu uz bolo naznacene, dierka je len na jednej strane tesnenia, teda voda nema kam odtiect a tak stoji na prahu. Na odtok som teda vyrezal dieru oproti tejto hornej, ale zo spodnej strany, aby to pekne odtekalo. Navyse som urobil este dve identicke dierky asi o 10-15cm dalej. Nie su to geometricky dokonale kruhy, robil som to skalpelom, mozno by bol vhodnejsi nejaky dierkovac alebo nieco podobne. Ucel to vsak plni dokonale.

 

Na druhy den som siel na wapku umyt auto a cuduj sa svete, voda sa na prahoch uz nedrzala...:) Tolko moje skusenosti a usetrenych 40 eur za dve tesnenia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemam fotku, tak len nazorne. 

 

Zelena bodka je povodna dierka. Cervena bodka je dierka, ktora je na novej verzii tesnenia, resp. takisto som ju cca urobil aj ja a sucasne cervene sipky ukazuju na priblizne miesto, kde su dierky na tesneni (tj aj tie z druhej strany, ktore na foto nevidno). Snazil som sa cca urobit to, co tu daval tusim Pawouk ako zapis z technickej konferencie.

 

Pridavam aj vyrez z povodnej fotky, ktora je na TEJTO ADRESE

 

Snímka obrazovky 2019-01-06 o 22.30.49.png

Snímka obrazovky 2019-01-06 o 22.37.45.png

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj trosku ozivim tema, zateka mi take do dveri ale patych u liftbacku. Po kazdem myti nebo desti otevru kufr a z tech direk v tapecu dole  jak jsou ty gumove tlumici cudliky mi vyteka voda proudem musi vzdy viko pridrzet aby vytekla ven a az potom otevru kufr cely. Zateka a drzi se jen v te spodni casti dveri jinde mokro neni. Neresil jste nekdo taky tento problem nebo kudy se tam voda dostane?

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ano, z prahu vyteče. Zkusím to svépomocí - udělat nové dírky. Jen moc nechápu ty šipky...jakože dírky jsou z vnější i vnitřní strany těsnění? Tzn. 4 dírky celkem na jedněch dveřích? A musím těsnění sundat nebo to půjde i při nasazeném?

Dík za odpovědi na hloupé dotazy :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...