Přejít na obsah

Front Assistant


Jakub3211

Doporučené příspěvky

Zkus jízdu těsněji za autem, očistit senzor, na to to má reagovat, ten přechod teoreticky reagovat opravdu nemusí... A bacha na běžce, sám jsem běžec a někdy mě ti řidiči přímo serou, jako chodec mi nedělá problém počkat, ale jako běžec bych rád na přechodu nestepoval minutu, navíc když mám přednost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak mi poněkolikáté pípnul FA v místě, kde se nic nedělo. Ale zcela jistě za to může cedule, jelikož to bylo v místě, kde jsem jel do kopce, na horizontu přes celou cestu cedule, akceleroval jsem, a auto jen píplo, z fotky možná půjde pochopit více. Prostě radar snímal hodně do výšky v tu chvíli, naštěstí nebrzdil, pouze upozornil bílým výstražným obrázkem a pípnutím.

post-92664-0-95415100-1462200353_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šel bych to reklamovat .Ale pokud to nemáš natočené apod. tak na to budou kašlat. Nechtěj ,aby ti to začalo brzdit jako mě na silnici, kde nic nebylo.  Ted už mám klid a snad to je v pohodě . Zatím to pracuje jak má. Ale měl jsem to měsíc v servisu jelikož neměli náhradní díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

normalne neni moc duvodu, proc by to melo neco provadet a zasahovat. Jsou ale chvile, kdy za nej budete treba radi. Stojici kolona hned za horizontem v 90ce... FA byl preci jen o chlup rychlejsi, takze jsme mozna diky tem par milisekundam, nez jsem na to hamtnul ja, neskoncili nikomu v kufru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se mě týká, tak mi to vůbec nevadilo. Naopak, FA mi zabíral vždy v případech, kdy něco potenciálně hrozilo, nebo když jsem jel opravdu jak čuně. A to vždy jen pípal. Co se týká té cedule, kterou jsem vkládal výše, tak to beru, prostě určitý úhel, cedule docela nízko, když mi to jen pípne, nemám námitky. Samozřejmě, že jsou sofistikovaněší systémy, které reagují dokonaleji, ale já jsem rád za ty peníze za to, co mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...