Přejít na obsah

DSG 3.6 FSI problémy


LadaT

Doporučené příspěvky

Mám takový problém pujčil jsem auto kamarádovi na 3 dny a od té doby převodovka řadí furt kolem 2000 otáček a auto je takový mdlý na pokyn plynu jako v nějakým ekonomickým módu. A když přidám víc plynu tak to zase podřadí o 3 stupně z motoru zahřmí a letím dopředu ale zase moc. Kamaráda jsem se ptal co stím dělal tak že nic jen jezdil aby mu to nevzalo náhodou litr na víc. Nevíte co s tím dá se resetovat dsg na normální styl jízdy a odezvu plynu?

Editováno: , autor: LadaT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Vcera se mi stala uz po druhe za dobu co mam superba stejna vec. Jel sem se zarazenym D a pripravoval se na predjeti s tim ze jsem chtel podradit padlem pod volantem ve chvili kdy jsem pridaval plyn tak jsem cvaknul padlo aby ze 4 prehodil na 3 ale v ten samy okamzik prevodovka podle me zacla zarid ze 4 na 5 jelikoz jsem nemel plyn nejak extra stlaceny. No auto nepreradilo ani na 5 ani na 3 nechalo tam 4 ku ale byla tam tak 2 vterinova prodleva v tahu a vydalo to dost nepekny rachtavy zvuk. Potom behem jizdy vse ok, diagnostika taky. Stalo se jiz nekomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No urcite to udelalo proto ze nemas rad DSG. Jako kazdy stroj bude mit slabiny ale neverim ze slabina se projevi kovovym zaskripanim ktery slysim v kabine dost hlasite, prirovnal bych to jako bych nasilu narval v manualu rychlost bez spojky.

Olej jsem menil nedavno uz druha davka, nizsi spotreba o 0,4 l , a hlavne nizsi kourivost nez s castrolem a nemam zasvinene tak koncovky jak jsem mel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 1 rok později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady:

17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz

           P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 

19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka

           P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 

18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus

            P1835- 000 ------- sporadicka

 

Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...