Přejít na obsah

Den otevřených dvěří Škoda Auto


marek2

Doporučené příspěvky

Taky jsme tam s přítelkyni byli. Přijeli jsme pá minut po 9 hodině. Fronty na silnici byly, ale ti co jeli na parkoviště až do areálu tak meli poloprazdne parkoviště. Bylo to skvěle. Jen jsme nestihli projít Cesanu což je škoda ale co se dá dělat :( i tak jsme na chodili asi 15 km a nohy bolely radne :D ale bylo tto super. A taky jsme čekali více výrobních ukázek. Bohužel :) priste jdeme rovnou do česany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně. Zaparkovali jsme excelentně před muzeem, šli bránou 7. Mě zaujala nejvíc kovárna, slévárna, lisovna a pak samozřejmě motory a převodovky. Hold postižení klasickou strojařinou. Česana příště jako první, zvládnout najednou oboje se fakt nedalo, ve vývoji jsem byl všeho všudy hodinu.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nohy bolí ještě teď  :kol-26: Česanu jsem také nestihl, ale jinak vydařená akce. Pracovních ukázek bych řekl že bylo stejně jako před 4 roky. 

 

Mě potěšilo svezení v novém Superbu 2,0 TDI 140kW 4x4 s DSG. Řidič to slušně po té dráze protáhl, ale vzadu se furt sedělo jak v obýváku  :kol-31: . Škoda, že jsem neviděl kombíka  :kol-26: .

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kombík byl v česaně, celkem jsem tam zahlídnul 5 kousků a pak "Snowmana"...jeden hotovej a dva jako holé kastle. Nejlepší bylo když jsem stál u zamaskovanýho kombíkovýho Superba a prohlížel si ho, tak nějak jsem si představoval jak vypadá v reálu...asi deset minut jsem ho okukoval a pak jsem udělal asi tři kroky vedle a tam stál odmaskovanej v celé své kráse:-D
Já šel do Česany jako první, čekal jsem tam nápor ale bylo to v pohodě. Jinak nohy mě bolí ještě teď...podle krokoměru nějakých 22tis kroků:) + 380km cesta. Každopádně jestli příště bude znovu vývojové centrum znovu otevřeno tak jedu zas...stojí to za to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda příště první Cesanu.. Já jel 460 :) A muzeum škody jsem stihl :p

 

A cestou zpět jsem si projel i prahu a památky některé autem :) Překvapili mě Pražáci. Až na 2 vyjímky mě nikdo nevybrzdil, ani mě se značkou T nějak neomezovali. Ani brzdou provozu jsem nebyl :p Jeden mě dokonce dal přednost na křižovatce když projel na červenou. To jsem nečekal :)

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...