Přejít na obsah

výměna zadních kotoučů


grygi

Doporučené příspěvky

  • o 11 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Nehádám se, jen prostě doporučuji spíš ten krátký nástavec. Pokud to děláte doma "nakoleně" bez zvedáku s běžným nářadím, dlouhý nástavec tam na spodní šroub prostě nedostanete... Možná, že je to u dvoukolky jinak, ale u 4x4 s dsg tam dlouhý pořádně nastrčit nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Chtěl bych upozornit případné domácí sundavače brzdových kotoučů na SUPU 2 z roku 2010, že budete potřebovat tisícihran č 13.Navíc je potřeba zvedák nebo kanál a to ne proto, že by se tam nešlo dostat nebo nasadit ráčnu, jak jsem tady četl výše. Problém je v tom, že musíte vyvinout značnou sílu na povolení těch šroubů. Ty jsou samozřejmě zarezlé a navíc je tam vroubkovaná podložka pro lepší zakousnutí šroubů.Osobně jsem požil trhák s třičtvrtě metrovou trubkou.Zkrátka před panelákem v leže není šance.

M13.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj,

trochu lama otazka, ale kedze mam moznost, rad by som si dal opieskovat zadne brzdove strmene (spojil by som to z vymenou zadnych kotucov a dosticiek). To ale musia ist strmene z auta dole a mna stale nic nepapada, ako 'utesnit' bzdovu hadicku aby mic cez noc nevytiekla brzdova kvapalina. Nejaky osvedceny napad?

 

PS: mate nejaku osvedcenu farbu, ktoru pouzivate na brzdy?

dik

Editováno: , autor: Martttin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud čtu dobře  tak se ptal jak   utesnit' bzdovu hadicku , a jen dodal jako PS jakou barvu ??  a hnedka po něm jdeš? zbytečně spamuješ sry

 

Martttin: neni to špatný nápad zaleží jestli auto potřebuješ nebo ne k bežnému ježdění každý den, pokud to uděláš jak máš v planu dal bych je přímo o lakovny udělat pořádně a když už tak všechny.. brzdovku bud ucpat ,  stejnak bude třeba ovzdušnit a přijednom ji vyměnit raději brzdovku...

67429485.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...