Přejít na obsah

Závady, rušivé zvuky pri štarte a iné


Armyk

Doporučené příspěvky

ja si u steracu zadneho divneho zvuku nevsiml, akorat mi prijde ze se z oblasti rozvodu oziva takove "chrceni", v miste, kde je prestavovac.

Zde je zvuk https://ulozto.cz/xx9yE8Y2/mov-2623-mp4. myslel jsem, ze se bude jednat o onen prestavovac, ale kdyz jsem prochazel dalsi videa, tak mi ten zvuk pripada jinaci https://www.youtube.com/watch?v=NIA-oSrRNTY navic co jsem nasel, tak se to vyskytovalo spise u starsich remenovych 77kw.

Editováno: , autor: Bikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už toho je až dost - teď tady nějaký expert napsal, že mu vrčí snad motorek stěračů, či co. Motor jako motor, co? Tak to tedy ne! Po zásluze byl příspěvek smazán. Další podobný už bude rovnou odměněn varováním. Téma je o závadách a zvucích linoucích se z motoru 1.2 TSI EA211 a o ničem jiném!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj

Motor 1.2TSI 81kw No ja mam podobnu skusenost auto ma cca 120km po dvoch tyzdnoch statia som nastartoval a pocul som cudne cvakanie ktore neprestavalo. Aj ked som sa pohol tak s zvysujucimy otackami cvakanie bolo rychlejsie. Az ked sa motor nezahrial to cvakanie bolo tam. A mam otazku ani vy nemate na kapote motora tu odhlucnovaciu penu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me to zarachta, jen tesne po startu (nez se natlakuje presuvnik), jinak tam zadne hlasite cvakani (jak to mas ty) neregistruju.

U zahrateho motoru mam takovyto zvuk (video nataceno kvuli zvuku co jde od rozvodu, takove zvatlani, nebo jak to nazvat).

Zatim jsem to neresil, pockam do brezna, kdy mam jit na garancku.

Co jsem poslouchal tve video, tak mi prijde ze ti to tam taky trochu zvatla, takze to bude asi normalni.

MOV_2623.mp4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci, mám nějaký podivný chod motoru při zrychlování, když jsem měl 1.4 16V tak to bylo krásně přirozený chod, teď když přidám tak jo to takový jako DDDDD, jako by to jelo obrazně řečeno na tři a půl válce, chystám se na diagnostiku. Mám 1.2Tsi 81kW. Nevíte někdo co to je?

Editováno: , autor: Pitrsman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...