Přejít na obsah

Zvuk jako ve vlaku


santa003

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

měl bych dotaz, sup mi drnká jako když jedu ve vlaku, jsou to takové duté rány na obou nápravách.

 

Na přední mám vůli na kole a jediné kde jsem co našel tak vnitřní pravý kloub, jinak nikde nic nelítá. a vzadu jsem taky nic nenašel, nejsou potečené tlumiče pružiny jsou v pohodě. jediné co to děla je to že když ho nad kolem zatlačím dolů tak nejde plynule nahoru, ale jako by na dvakrát. zdá se mi že obě nápravy vydávají stejný zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sa zas obávam, že kôli tvojmu špatnému kusu hádžeš celú modelovú radu do jedného vreca...

Hluk kolies bude priamoúmerný obutiu, a ostatné nepríjemnosti sa mi ešte ani raz neprejavili.

Netreba to brať tak skepticky....jednoducho si kúpil špatný kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak proc je tu petistrankove tema s temito problemy?a nikdo si s tim nevi rady.kdyby jsem byl sam tak prosim,ale nejsem sam a problemy identicke.nahodil jsem ty kola na passata a tam proste hlucne nejsou.odhlucneni je proste odrbane a muzes koupit gumy jake chces,nemluvil jsem o hlucnosti gum,ale ze je v tom slyset kazdy hrbolek.neni to problem jen skodovky celkove se setri a pak to tak vypada.superb 1 generace je podstatne lepe odhlucneny.neni to tak ze by se s tim autem nedalo jezdit,ale vlajkovou lod si predstavuju teda jinak.soused ma supa 2 v kombiku a je to jako pres kopirak.

A6 to prostě není to je bez diskuze, ale je to řěšitelné za cca. 10tis , mrkni sem: http://www.ahifi.cz/clanky/detail/odhlucneni-skoda-superb-2.htm právě na těchto detailech je SII oproti Audi odrbanej, jestli do toho půjdeš tak sem pak dej vedět jak jsi spokojenej  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"nevyresene vibrace kolem 140 km/h,oskakane pneumatiky atd atd...."

Ja som skôr myslel tieto veci, ktoré niesú normálne akceptovateľné....
Hluk od kol je trošku vyšší, ako u passata, ale mimo toho má embéčka u mňa viac pozitív....hlavne tie prevádzkové náklady, a priestor....hlavne pre rodinu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano v tom s tebou souhlasim,proto jsem taky vymenil bmw za skodovku,ma hodne pozitiv,spotreba,multimedia,atd atd naslo by se toho hodne,ale jizdni vlastnosti a komfort jsou tragicke.uplne jsem ztratil radost z jizdy.d1 je ted utrpeni a v bmw jsem se divil proc na ni vsichni nadavaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vypada to,ze budu jeste badat a laborovat nez ho definitivne zatratim.celou dobu mam pocit,ze ten hluk dela prava strana a dneska rano jsem stal z mirneho kopecka a sjizdel jsem ke garazi bez rychlosti a kdyz jsem slapal na brzdu tak mi prava strana bubnuje a prenasi se to do auta je to ten zvuk co mne otravuje pri prerazeni a je to hodne podobne tomu co jsem si myslel,ze je zvuk neodhlucneneho podvozku.pritom vule v tom podvozku nejsou,kontroloval jsem na vibrackach na stk,ve skoda servisu,i v garaznickem servisu.pokusim se tu napravu rozhodit a zkontrolovat jednotlive komponenty.treba na neco prijdu a nakonec ho jeste budu mit rad:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu odhlučnění...mám ho necelý měsíc viz http://www.ahifi.cz/clanky/detail/skoda-superb-2-odhlucneni-vozidla-1.htm a od kol ten hluk se mi zdá pořád dost, hlavně při nižších rychlostech na špatných cestách - 18" letní i zimní. Je to také dané tím, že tím odlučněním se snížil ten ostatní hluk a ty kola jsou tedy slyšet více. Motor je tichý ( 3,6 FSI) takže jediné co mi vadí je prostě ten hluk od kol. Při rychlostech nad 100 Km/h je to už více poznat.

 

Dá se ještě podlepit přimo plech z venkovní části, ale zatím jsem neměl cestu do Brna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle mne jsem taky rozezrany tim bmw a passatem 5,5 v tech autech jsou viceprvkova zaveseni a supu 2 je jednoduchy mc pherson.bojim se ze dodatecne odhlucneni nemuze pomoct,je to proste dano konstrukci zaveseni.chybi tomu ty horni ramena ktere to dokazou lepe odfiltrovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahojte. ja mam asi podobny problem...? Asi cca pri rychlosti 50 km/h a je jedno pri akom zaradenom rychlostnom stupni najviac je to pocut pri 5tke lebo ma 1100 az 1400 otacok) auto vydava akesi hlboke dunive zvuky. Nie silne.

Neviem ale cim to je. Niekedy su slabsie inokedy zas silenejsie a su nepravidelne. Skoro mi to pripada ako daka rezonancia od pneu alebo motora. neviem. Pisalo sa vela hlavne pri octavii ze sa taketo dunive zvuky prenasaju do kabiny. ale je to tak aj pri S2? mam 103kw dsg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...