Přejít na obsah

PTC


Reesha

Doporučené příspěvky

Koukal jsem do ETKY a verze s climatronicem by měla mít PTC (přídavný elektrický topný článek). O TSI se ví, že náběh topení je vcelku pomalý? Může někdo potvrdit, či vyvrátit zdali je PTC přítomno a u jakých motorizací? Poznat byto mělo jít tak, že cca 1-2 minuty po nastartování už fouká vlažný vzduch.

Editováno: , autor: Reeshanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale řádek hned pod tím, je poznámka, že není k dispozici pro tento model. Což v zobrazení s climatronikem není. Není ani ve výpisu výbavy v CC. Možná tu poznámku špatně chápu, kdyžtak se omlouvám za dezinformaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou tam u topení přece dvě možnosti - s PTC a bez PTC, benzínové motory ho nemají, tak pro ně je ta varianta bez. U té bez PTC dokonce ještě nejsou ani čísla dílů. Na konfigurátor se nelze spolehnout, občas jsou tam chyby a Etka také není vždy to pravé ořechové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Dovolím si vytáhnout trochu starší téma.

Už jste někdo zkoušel dodělat PTC do auta s benzínovým motorem? Zajímalo by mě, co to všechno obnáší... Je na to v autě připravená kabeláž, spínací relé atd.? Box s výměníkem od vodního okruhu podle etky vypadá, že je stejný pro verzi s PTC i bez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...