Přejít na obsah

průchod nového kabelu z interiéru do motoru?


McShort

Doporučené příspěvky

chtěl bych se zeptat kde se dá projít kabelem z interiéru do motoru

 (kabel půjde pod pojistkovky takže asi nejlépe na levé straně, jestli by se dalo kolem lanka nebo nějákou průchodou, popřípadě kolik je tma místa (pro 2x2,5mm2))  ?

 

zatím jsem na to zběžně koukal a vypadáto že je tam přístup jak k penězům ( a asi jsem moc zhýčkaný feldou kde si člověk udělá v průchodce místo kdekoliv)

 

díky moc

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co si matně pamatuju, tak tam nějaké zaslepené díry jsou - minimálně je jedna před spolujezdcem u nasávacího průduchu ventilace. Vidět by to mělo být po sundání toho plastu pod stěračema. Můžeš také využít tu velkou svorkovnici na střední přepážce (před řidičem) - tudy je vedena veškerá kabeláž mezi motorem a interiérem a místa je tam dost - opět je vidět až po sundání toho plastu, případně palubky.

 

Budeš dodělávat mlhovky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na obou stranách mezistěny jsou průchodky.. pravá za schránkou spolujezdce je přístupná v pohodě po sundání shchránky a odhrunutí filcu.. Na straně řidiče ji pravděpodobně nenajdeš, když nevíš kde je.. a na protáhnutí kabelu potřebuješ nějaké dlouhé šídlo s očkem.. Ofiko návod k mlhovkám radí použít průchodku u spolujezdce.. ale záleží co doděláváš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem na to koukal, že za tou přihrádkou spolujezdce by to mohlo jít spíš než u řidiče... mhovky, ne přídavné dálky co budou na masce.. a chtěl jsem to vést ze vtniř(pojistky (když se povedlo  naimplantovat přímo do pojistkovky na nějáké volné pozice)  a relátko za spínačem světel plus použít nepoužitou kontrolku mlhovek) spíš než někde od baterky a světla...

Editováno: , autor: McShort
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...