Přejít na obsah

Yeti MR 2016


bojler

Doporučené příspěvky

Se zeptej ve škodovce... CZ verze =  vyrobeno v ČR.

 

Mladá Boleslav, 14. září 2016 – Zatímco s nedávno představeným modelem ŠKODA KODIAQ česká automobilka vyhlásila rozšíření ofenzívy v segmentu SUV, těší se ŠKODA YETI – první SUV značky – i v sedmém roce výroby nad očekávání vysoké oblibě. ŠKODA YETI patří od svého debutu v roce 2009 k vůbec nejúspěšnějším kompaktním SUV. Výrobce již celosvětově dodal zákazníkům přes 580 000 vozů ŠKODA YETI. Na základě vysoké poptávky nyní ŠKODA rozšiřuje kapacity pro výrobu tohoto kompaktního SUV.

„Jsme velmi rádi, že se nám daří dodávat našim zákazníkům v Evropě tolik vozů, kolik si žádají,“ říká Michael Oeljeklaus, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast výroby a logistiky. „Využitím výrobních kapacit dalšího evropského závodu v portfoliu naší značky nyní dokážeme uspokojivě vyjít vstříc vysoké poptávce,“ pokračuje Oeljeklaus.

Aktuálně se kompaktní SUV vyrábí již ve čtyřech závodech. Kromě Kvasin jsou to výrobní závody Solomonovo (Ukrajina), Nižnij Novgorod (Rusko), Öskemen/Ust´ Kamenogorsk (Kazachstán) a také An-tching (Čína). Pro uspokojení vysoké poptávky po modelech YETI v Evropě využívá nyní ŠKODA dodatečné výrobní kapacity v Nižném Novgorodu. ŠKODA YETI se zde vyrábí již od roku 2012, stejně jako ŠKODA OCTAVIA. Výroba v Nižném Novgorodu probíhá v partnerství s Volkswagen Group Rusko a ruskou automobilkou GAZ Group.

 

......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za info. Naitso to budem vediet az z VIN cisla. Uz len dufat ze tam bude 5ka

 

"Znak na 11. pozici obvykle určuje konkrétní výrobní závod v rámci výrobce. Např. u vozů Škoda znak 0 označuje závod A02 v Mladé Boleslavi, znak 2 označuje závod A4 tamtéž, znak 5 označuje továrnu v Kvasinách, znak 7 výrobní závod Vrchlabí, znak X označuje továrnu v polské Poznani." (Zdroj - wikipedia)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvasiny!

 

Model name: 5L Skoda Yeti
Equipment level and body type: J LHD, 4x2, MPV (5 doors)
Engine: F 1.2 TSI 8V turbo, petrol 77 kW (105 PS) @ 5000 rev., 175 Nm @ 1500..3500 rev., SOHC, EU5
Engine codes possible:   CBZ, CBZB
Model Year: H u
Airbag configuration: 9 2 front, 4 side, 1 curtain, 1 knee
Producing factory: 6 Kvasiny (Czech Republic)
Country of manufacturer: TM Europe, Czech Republic
Name of manufacturer: B Skoda Auto a. s.
Validity code: 6 6
Body serial number: 018960 018960
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, foxdivemaster napsal:

a co by to zmenilo?myslis ze by auto bylo mene kvalitni?

 

Díky za info o Kvasinách. Popravdě, také jsem přemýšlel co by se změnilo, kdyby to bylo auto z Ukrajiny - a i když jsem naprosto spokojený s kvalitou a funkčností atd., tak by mi asi stále strašilo v hlavě (i když to asi nemá opodstatnění), že jsem dal vydělat ukrajincům místo čechům, že je Yeti na Ukrajině určitě lacinější (neznám ceny a ani je nechci hledat), když by se něco porouchalo, tak je to tím, že na UK je nekvalitní práce - prostě samé nepodložené stereotypy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odebráno a uzamčeno toto téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...