Přejít na obsah

Ztracené klíče - výměna vložky ve spínací skříňce


20VT4x4

Doporučené příspěvky

Zdravim tady na fóru,

Ztratil jsem klíč od octavie, bohužel jsem měl jenom jeden. Takže jsem si obědnal sadů zámků (do dveří a do spínačky), zámky mi v pátek přišli a včera jsem se pustil do výměny. Vyměnit zámek ve dveřích bylo celkem jednoduchý ale mám problém s výměnou zámku (vložky) ve spínačce. Podle návodů co jsem si našel se musí zámkem otočit do polohy kdy se překrývá ta "dírka s tečkou" a pak tam strčit nějaký drát. Problém je v tom že nemám čim otočit zámkem takže ty dvě dirky nemůžu dostat k sobě... :(

 

Máte někdo zkušenost nebo nápad jak vyměnit zámek ve spínačce bez klíče??? Nerad bych při tom poškodil tělo spínačky (to co je za zámkem).

Auto mi už týden stojí v garáži a pomalu začíná překážet, navíc příští pátek bych s ním potřeboval jet (druhé auto nemám).

Jedná se o Octavii I rv. 2001 1.8T 4X4 

 

Mockrát děkuju za všechny nápady 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

brnkacka, vycvaknes snímač imobilizéru pak tam máš takový prstenec na kterým drží ten snímací kroužek nechá se sním otáčet, ten sroubovakem ulomis a guala vidíš na drážku jen tam vrazíš drát trochu zatočíš on zaskočí a vložka je venku ✌️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...