Přejít na obsah

Rozsirovacie podlozky


tapert

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

U nas tu v Senci jazdi biely liftback ako mam ja, ma taku dobru lepenu spz zacina tusim ale niesom si isty sc-fwc..., nedavno na mna zmurkol ked isiel oproti, vyzera brutalne tusim ze ma jednak znizeny podvozok a rozsirovacie podlozky vzadu viac ako vpredu, ale niesom si presne isty, vzdy preleti oproti, budem rad ak sa nachadza na fore a ozve sa mi, nemozem ho odchytit a pokecat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som objednal 1,5cm duralove + 20 ks skrutiek  45mm z bazosu (mali by to byt cisto nove, predpokladam, ze predavajuci ich vyraba, vymenil som snim zopar mailov - seriozny clovek), cena 105€ na dobierku. chcel som sa poucit z chyby na predoslej audi a3, kde som dal 1,5cm na predok a 2cm na zadok - auto tazko ovladatelne v zakrutach pri vyssej rychlosti... nechcel som ani aby pretrcali z blatnikov, nepaci sa mi to. uvidime...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

 Já jsem měl i 2cm podložky, ale mně se to na Rapida zdálo moc, nebo směšně.. Chtělo by to snížit, pak by se vidělo..

A zadek bude vypadat širší. protože je širší než předek při stejně tlustých podložkách.

Editováno: , autor: mx6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Temik.sk: daj se koupit znackove od X vyrobcu, ale az zjistis cenu a ze vlastne vypadaj stejne jako ty vyrobene na zakazku, tak si budes trhat vlasy, proc si za ne dal dvakrat tolik. Cena na ZK i se sroubama 2200kc sire 3cm

Vincoxx: zkusenosti, co od toho cekas??? Lip to vypada, lip to sedi, vic cejtis diry, spini se auto a driv ti odejdou loziska. Ale je to Cool :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vetsi paka+ vetsi namahani. Taky zalezi na kolech. Ono kdyz jsme tunily, tak se zacinalo od 2cm a to uz byly kola min. 17 a sire 8 palcu. Tahaly se lemy apod.

Ale 1cm si taky asi nemel na origo kola ne ??? ...to by ten efekt byl asi nulovej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už mám s podložkama hodně km a jediná věc co je dobrá že to dobře vypadá. Jinak tam žádné výhody nejsou, spíš naopak. Lepší řešení jsou kola s menším ET, ale já jsem chtěl zachovat originál, jako spousta lidí tady. Tyto blbiny jsou jen a jen o vzhledu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mx6: Asi tak :)

Mám 1,5 cm pouze na zadních kolech na O3. Vypadá to rozhodně líp. Dával jsem je tam začátkem ledna ještě pod zimáky. Teď mám přezuto na letní a zdá se mi to nějaký tvrdší než loni bez podložek. Jak píše LEdit, víc cejtím díry. Když jsem teď přezouval, ptal se mě mechanik, jestli to víc sedí v zatáčkách... Těžko říct, na okruhu jsem nebyl a po okreskách nejezdím na limitu auta. Takže mi to přijde stejný. 

Editováno: , autor: waleri
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podotýkám za sebe mají podložky jen estetický dojem a to se to ještě nesmí přehnat. Viděl jsem i 5cm kolo z lemu a to je jak rozpláclá žába nebo postřikovač na pole :kol-28: , nemluvím o tom, že si toho všimne i slepej policajt. Pak tu jsou ty větší páky na podvozku /ložiska/.

Já jsem si vždy taky hrál /podložky, okenní folie, pruh na předním skle atp./, ale přestal jsem si dělat problém sám sobě /STK, policie, pojišťovna/ a jedu vše v originálu a v povolených mezích.

A taky už není 18, 20, 25, 30, 35............. :kol-32:  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...