Přejít na obsah

Nejde zařadit 3.stupeň převodovka měněná


Popopepa

Doporučené příspěvky

Zdravím jsem už zoufalý na Fabii 1,4 16V 74kW. Nešla zařadit trojka jen málo kdy když jsem dal čtverku a narval tam ze čtverky rovnou trojku tak tam zapadla bez toho aby šla přes zuby, ale jinak tam trojka nešla a jen to skřípalo. Vyměnil jsem převodovku za druhou, ale dělá to to samý teďka ta trojka někdy jde dat ze dvojky z 5.pokusu třeba 3.krat. A za jízdy ze čtverky trojka nejde dat vubec řadička mě nepustí ze čtverky na trojku jak kdyby tam nebyla. Ale když auto stojí tak tam ta trojka ze čtverky dát jde řadička je na trojce ale skřípe to čím to může být? Převodovka byla odzkoušena a funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojka myslim ze asi ne jednicka i zpatecka jdou radit pekne a spojka ani neklouze. Odpojili jsme tahla od radicky a kamos mechanik zkousel trojku dat rucne na prevodovce primo a stejne trojka nesla. Nevi si stim uz rady. Zkusim mu ukazat zbytek tvych rad diky. Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...