Přejít na obsah

Kessy


tomas135

Doporučené příspěvky

Zdravim,

chci si koupit Fabii s kessy a zajímá mě jestli nejde při nějakých situacích vyrušit. Dám příklad: jedu stanovat, auto mám u stanu a spím 1,5 metru od auta, tak by mi ho nějakej dobrák nevybral.. :) Takže jestli nejde auto zavřít tlačítkem na klíči, tak že by šlo zas jenom otevřít klíčkem na klíči..? 

Jinak chci kupovat tuhle vybavu, tak jestli máte s něčím špatnou zkušenost, tak napiště, díky :)

Editováno: , autor: Pawouk
Výbavu jsem smazal - toto není téma o zkušenostech s různou výbavou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tedy pri Kessy na klic vubec nesaham, dokonce jsem si na nej na ebay objednal silikonove pouzdro, abych ho zbytecne nenicil odirranim od zbytku klicu na svazku http://www.ebay.com/itm/Silicone-Key-Cover-for-VOLKSWAGEN-Golf-7-Skoda-Octavia-A7-Color-Black-Blue-Red-/231507750600?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35e6efeec8

 

Jestli se auto samo zamkne jsem nezkousel, ale myslim ze ne. Kazdopadne spolehat na to je i kdyby to fungovalo hodne odvazne. Vystopim z auta, zavru dvere a liznu rukou kliku a je zamceno. Klice porad jen v kapse. Nesaham na ne.

 

Jinak na O3 musim stat tak max 1m od dveri abych ho odemknul.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Asi by to byl ranec, tady na octavii III to někdo řešil a vzhledem ktomu, že se jim poměrně brzy vybijí baterie v klíčku, tak  bych na to kašlal.  Taky jsem nad kessy přemýšlel a nakonec jsem to zavrhl. 

http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-Kessy-Set-Keyless-entry-go-Turgriff-Turschloss-Schlussel-Stg-LC5F-/371290765836?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5672a77a0c

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosim vas vie mi niekto v skratke vymenovat hlavne plusy a minusy Kessy ?  Fabia je objednana uz par tyzdnov, zmeny este mozme robit, doma prebieha burliva debata, co este prihodit do vybavy. kedze mame komplet style plus a k tomu este par veci, jedine o com este rozmyslame je Kessy. dakujem

 

edit: myslel som Kessy otvaranie. start/stop je uz vo vybave.

Editováno: , autor: newys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne tuseim jsou dvy typy Kessy (neplati pro O3)  jedna tusim jen Kessy start, kde je pouze bez klickove startovani pomoci tlacitka a plne Kessy kde je jak bez klicove otvirani dveri, tak i startovani.
Hlavni vyhoda ?? nemusim lovit klice v batohu, ci po kapsach hlavne kdyz mam ruce plny. Svazek klicu mi nebimba pod volantem. Kdyz to bylo bez kessy tak jsem klicem odemknul, pak dal klice do bundy ze jeste neco nalozim, pak jsem hodil bundu do kufru, vlezu zavolant, zjistim ze nemam klice, tak zase vystoupit a  do bundy do kufru atp :)   na palici. :kol-29:

Dalsi pokud jdu jen do kufru jen za ne vemu a je otevreny, a neotevre se cele auto ale jen kufr. Po zavreni kufru se sam zamkne.  Je to proste priplatek za lenost a pohldlnost. Skoda ze to neni jako renaut ktery se zamkne sam jakmile jste od auta 5 metru.
Mne proste loveni klicu po kapsah stve, takze jsem hned auto objednal s Kessy, no ale uprimne pokud bych soukrome mel jen vybavu ambition kde je kessy za priplatek tak bych do toho prachy nedal. Pokud je to vyberova  polozka za 0,- jako u O3 elegance nebo style tak urcite jo. :)

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...