Přejít na obsah

Kessy


tomas135

Doporučené příspěvky

Nazdar,

vsetky dialkove ovladace pracuju na principe, ze elektricky obvod je uzavrety az v pripade stlacenia tlacitka, takze medzitym nedochadza k spotrebe energie z baterie. Vybratie baterie moze znizit riziko jej vytecenia a naslednej korozie co je v pripade litiovych clankov velmi malo pravdepodobne.

Nemyslím si, že v tomto klíči je vše rozpojené a aktivuje se až tlačítky. Například při usednutí do auta klíček zabliká, auto bylo otevřené přes kessy, tedy nikde se nic nemačkalo... Po delší době (v řádu dní) se přepne do nějakého standby režimu a pak se aktivuje stiskem tlačítka. Editováno: , autor: k0j0t
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Na O3 se mi to taky obcas stane ze palcem se dotknu na senzor pro zamknuti a nic. Parkrat se mi to stalo. Tak hold vemu klicek. Nebo zasunu dlan pro odemceni a pak zas palec pro zamceni. Takze nejsi sam. Neresil bych, hlavne je to tak malo casto, ze tezko v servisu prokazes chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Netušíte prosím někdo, co vše je třeba k dodělání bezklíčového odemykání a zamykání na FIII, která již má bezklíčové startování?

 

Předpokládám, že vnitřní antény, el. zamykání volantu a řídící jednotka jsou totožné a již v autě, tj. jestli stačí nahradit kliky dveří + kufru a patřičné dokódování? Případně jestli někdo nezkoušel toto dodělání poptat v AS?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Bohužel vyrobci dělaji novinky aby řidičovi bylo líp a měl komfort. Zloděje to moc využivaji na nevyhodu občana. Mám pocit že auta děla se pod zloději aby je mohli rychlé ukrast a zakaznik přišel a kupil nové.

Auta , které maji zakladni vybavu kradnou min bo tam nic neni.

 

Zloděj aby ukrast Ti auto s kessy musi ti stahnout signal. Když zavřeš rychlé auto a klič daš do krabičky a zavřeš krabicu to zloděj ma hovno. Tehdy kessy nefunguji :) . To jse stejna situace jakhle s gps systemem u vozidel. daš do garaži a gps už nefunguji bo nevidi satelitu.

 

Nejlepši zamykani auta je na klič (tradični každe dveře) nebo centralni zamykani na klič, kde obtočiš klič v zamku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Pitrsman napsal:

Hm, toš doufám že až mě to někdo šlohne tak mě ČPP vyplatí GAP. Navíc Pawouk tu kdysi prohlašoval že je to bezpečnější a že auta s kessy se kradou nejmíň. Mě je osobně jedno jestli přiložím prst nebo stisknu tlačítko na DO. :)

Hmmm. Jelikož když se auti najde tak na něm nebude poznat překonání překážky páč se otevřelo pomocí originálního klíče. A pojišťovna zaplesá. Ale to je všeobecný problem i u zámků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo ale jak napíšou policajti, pokud mě teda někdo šlohne auto jak bylo překonána překážka když ani oni sami nevědí jak, třeba to mohl klidně udělat cihlou a pak rozebrat startér. :)

Pawouk: někde jsem se ptal, ještě jak jsem měl dvojkovou Fábku, ty jsi říkal že je to bezpečné, já nahodil nějakej článek a ty jsi to jako vždy vyvrátil že je to blábol, ostatně jako na mé příspěvky o některých vozech VW a jejich kvalitách ale dohadovat se nemíním, nemám na to čas. Ty problémy existují ale tvůj názor ti neberu. :)

 

Stejně když si zloděj vybere auto tak ho nic nezastaví, jedině asi ten GAP ale tak ono to naštve že. Nic kluci, jedu si projet sedmičkového FL Golfa 110kW, pak až bude to Pólo 2018 a pak uvidím. :D  Pawouk promiň za malé OT. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, 

prezerám konfigurátor a jediná možnosť mať v aute štartovanie na tlačítko je mať aj KESSY? Na Mondeu som mal štartovanie tlačítkom ale odomykal/zamykal som normálne gombíkom na dialkovom ovládači. Som zvyknutý niekedy  zaťahať za kľuku aby som si overil, že je auto zamknuté (pre pokoj duše). Chápem, že s KESSY by som týmto znova otvoril vozidlo, je to tak? Bral by som možnosť štartovať kľúčom ale odomykať "manuálne" ...

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Díval jses špatně. Style má startování tlačítkem v základní výbavě. A k tomu normální otvíraní dálkou.

Kessy otvírání je za příplatek.  Oproti minulým dobám ale jde přidat Alarm jen s kessy odemykáním. A to je taky jediná možnost jak do auta dostat Safe zamykání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...