Přejít na obsah

Kessy


tomas135

Doporučené příspěvky

Dnes rano zaujimava situacia....auto s kessy zamykanim

Auto zamknute,otvoril som kufor potiahnutim za madlo a vlozil som don tasku s dokladmi a klucom od auta.A zabuchol kufor.Smerovky blikli a auto zamknute.

V taske komplet kluce od bytu/kde mam aj nahradne/,kluce od auta a telefon.

Bol som v tom,ze kessy pokial je kluc v aute ,tak sa nezamkne.

V Skodovke mi nevedeli pomoct.

Je mozne,ze bola slaba baterka v dialkovom a antena ju nezosnimala?Palubny vraj nic nepisal o slabej baterke v dialkovom/priatelkyne auto,takze to potvrdit neviem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto pise navod..

Ochrana proti nechcenému uzamknutiu kľúča vo vozidle Ak sa jedny z dverí zatvoria až po zamknutí vozidla a ak kľúč, ktorým bolo vozidlo zamknuté, ostane v priestore vozidla, vozidlo sa automaticky odomkne. Po automatickom odomknutí sa realizuje štvorité bliknutie smerových svetiel. Ak v priebehu 45 sekúnd neotvoríte žiadne dvere, vozidlo sa opäť automaticky uzamkne.
a moj pripad dnes rano...mal kufor ostat otvoreny

Ak sa veko batožinového priestoru zatvorí až po zamknutí vozidla a ak kľúč, ktorým bolo vozidlo zamknuté, ostane v priestore vozidla, veko sa automaticky odomkne (čiastočne otvorené). Po opätovnom odistení sa realizuje štvorité bliknutie smerových svetiel. Veko batožinového priestoru ostáva odistené (čiastočne otvorené), ostatné dvere ostávajú zamknuté.
 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Probíralo se to třeba i zde: https://forum.skodahome.cz/topic/147901-zabouchnut%C3%A9-kl%C3%AD%C4%8De-jak-otev%C5%99%C3%ADt-auto/

 

Ano, jak popisuješ by to fungovat mělo. Z mé zkušenosti, když hodím klíč do kufru, a dveře zavřu až chvíli po té, kufr odskočí, ale pokud hodím klíče/tašku do kufru a hned zavřu, většinou se zamkne (možná systém potřebuje nějaký čas na rozeznání klíče?). Netvrdím, že to tak má fungovat, ale toto mám ověřené na několika autech koncernu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, ak to skúšaš doma, keď máš náhradný kľúč poruke, furt všetko funguje.. ale práve v tom momente, keď si ten kľúč nechtiac necháš v aute a spoliehaš sa na túto funkciu, kufor neodskočí! Nie si prvý a ani posledný!

 

A inak ako ti v škodovke nevedeli pomôcť? Kamarát minulý týždeň tiež zabuchol kľúč na trojkovej Fabii (už neviem za akých okolností, ale určite nemá kessy).. náhradný kľúč mal samozrejme niekde ďaleko. Zavolal Škoda Assistance a tí mu prišli otvoriť auto - v rámci záruky mobility to mal zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No najprv ma presviedcali,ze to ochranu proti nechcenemu zamykaniu nema,potom ze mam pouzit nahradny kluc/ten bol zamknuty doma anakoniec ze mi nevedia pomoct,vraj mam zavolat na asustenciu...toto mi povedali u lokalneho dealera,kam chodim servisovat.U dealera v meste,v ktorom sa mi to rano stalo mi ani nevedeli odpovedat,ze zistia a ozvu sa mi.Je odvtedy uz viac ako 3 hodiny a nikto mi nevolal.Tu asistenciu som nakoniec neskusil.Rozbili sme okno na kupelni,kedze sme na nizkom podlazi a a dostali sme sa k nahradnym klucom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze nakoniec za to mohla vybita bateria v dialkovom.Paradoxne auto nic nepisalo.Vymenil som doma za uplne novu,kluc k autu naparoval,kedze nefungoval a aj tak to neslo,zbehol som do servisu,kde najprv zhodnotili,ze asi vadne dialkove,ze testnu aked tak vymenia.Prisli za mnou,ze vraj bateriu vymenili za ich a uz to funguje.Vraj aj ta moja nebola dobra.

Skusal som kluc pohadzovat po kufry a kufor zakazdym odskakoval.Takze predpokladam,ze za to mohla ozaj ta vybita beteria.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta uplně zadní je někde v nárazníku z toho co tu píšou, ale zas se mi to nechce rozdělávat jen abych to zjistil..pod ty sedačky se schválně mrknu..kdyby to bylo jen o klikách a kódování, tak ty peníze obětuju, případně se pokusim sehnat z nějakýho vraku.. + teda samozřejmě natažení vedení od klik do jednotky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty antény by se měli dát ověřit i přes VAG, ne? Nedají se tam někde najít?

 

EDIT: Ale vzhledem k přesnosti s jakou je schopen EasyStart identifikovat zda je klíž v autě nebo už ne, tak bych tipoval 3 antény.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Prosím pěkně neutlučte mě, od včera máme novou ojetou F3 Style z 2015 s Kessy. Podle návodu by měla jít odemykat a zamykat "kabelkou"/místem na klice. Ale nejde to, jde jen nastartovat tlačítkem, ale zamykat a odemykat se musí dálkáčem. Teď tu koukám v příspěvcích na Full Kessy a Easy start-může mi to někdo objasnit, jak to je?

 

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...