Jump to content

Infotainment Columbus Superb III

Recommended Posts

post-78913-0-81062500-1430343030_thumb.j

Standardní prvky
(oproti Amundsen)

8“ barevný dotykový displej  
3D Navigace včetně map  
MapCare (pro Evropu)  
Wi-Fi  SSD  
DVD mechanik

Na přání
(oproti Amundsen) 
TV tuner  
LTE internetové připojení (slot na SIM kartu)

Edited by kokta7

• 4 weeks later...

Nevíte někdo, jaké rozlišení má mít displej infotainmentu? U Octavie III to je (také na 8") 800x480, ale někde jsem četl, že tohle rozlišení bude mít u Superbu už Amundsen. Zároveň se v manuálu píše, že jeden z formátů videí může mít rozlišení i 1280x720, což samozřejmě nic neznamená, když zároveň podporuje fotky a obrázky do 4 Mpx. Nevíte někdo? Na osmi palcích by přece jen nebylo špatné mít alespoň 720p.

Vypada to ze ze Amundsen i Columbus budou mit stejne, jiz zminene, rozliseni 800x480... Ale i na tech 8" to ale vypada dobre.

Pro mne je hlavni, ze je to cele mnohem sviznejsi a lepe se ovlada nez prvni generace.

PS. Jinak bych toto tema presunul ze sekce Interieru do Autohifi

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ahoj, nevíte někdo jestli se dá nastavit aby to přehrávalo mp3 z adresářu, poté co to nahraju na HDD? při přehrávání z SD karty mohu vybrat adresář a přehrát ho, ale poté co se to přehrálo na HDD( Jukebox) tak lze skladby třídit jen podle žánru, interpreta, alba atd...ale nejsem schopen nastavit řazení podle adresářů...díky za radu...

• 1 month later...

ferdo to já sem nebyl a ty si nejdřív zamět před svým prahem ..

aleši to já sem taky nebyl a v praze nepůsobím, takže tak. a tyhle vaše urážky nebaví nikoho tady a jsou uplně k ničemu. hádat se nebudu, nemám na vás náladu a ani zapotřebí.

Edited by kokta7

• 2 weeks later...

Dotaz 1. Hraje při navigaci rádio? Pročetl jsem celý návod, a ani nic. Pouze v doplňkovém okně - "Audio - obsluha přehrávání rádia/médií/TV", což nic neříká o                                               poslechu rádia.

Dotaz 2. Přehrává soubory mkv i z USB, SDkarty, či pouze z DVD? A v jakém rozlišení? Displej má tuším pouze 800x600, což je dnes pro video docela hnus. I obyčejné                             tablety a telefony mají běžně 1920x1080, či alespoň 1280x720. Jak vypadá obraz? V tomto Škodovka trochu zaspala. Asi 5 let.

V autě za milion šetřit na disleji a grafickém čipu za pár korun.....

Já bych tam místo nadneseně jmenovaného " Infotainmentu" udělal díru pro tablet, a bylo by. Ten umí 10x tolik než Columbus v příplatku za 30tis.  :kol-138: Od navigace přes přehrávání

hudby, či videa. O internetovém prohlížeči ani nemluvě.

Edited by petrys22
  • Pozitivní 1