kokta7 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Standardní prvky(oproti Amundsen) 8“ barevný dotykový displej 3D Navigace včetně map MapCare (pro Evropu) Wi-Fi SSD DVD mechanik Na přání(oproti Amundsen) TV tuner LTE internetové připojení (slot na SIM kartu) Edited April 29, 2015 by kokta7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperbIII Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Nevíte někdo, jaké rozlišení má mít displej infotainmentu? U Octavie III to je (také na 8") 800x480, ale někde jsem četl, že tohle rozlišení bude mít u Superbu už Amundsen. Zároveň se v manuálu píše, že jeden z formátů videí může mít rozlišení i 1280x720, což samozřejmě nic neznamená, když zároveň podporuje fotky a obrázky do 4 Mpx. Nevíte někdo? Na osmi palcích by přece jen nebylo špatné mít alespoň 720p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piista Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Vypada to ze ze Amundsen i Columbus budou mit stejne, jiz zminene, rozliseni 800x480... Ale i na tech 8" to ale vypada dobre. Pro mne je hlavni, ze je to cele mnohem sviznejsi a lepe se ovlada nez prvni generace. PS. Jinak bych toto tema presunul ze sekce Interieru do Autohifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Neviete ci to prehrava filmy a klipy z sd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Tak to je zde samozřejmost. http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3V/05-2015/Navigation/Columbus/B8_Superb_Columbus_InfotainmentSystem_Navigation.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 A da sa niekde kupit ochranna folia na ten displej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Ktovie ake to sklo je odolne ci sa na nom nevytvoria skrabanceky ked sa po nom bude behat palcom. V navode pisu ze je mozne nan nalepit foliu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Ještě bych dal potahy na sedadla, aby se neopotřebovaly. A ochranné krytky na hrany dveří :-) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Proste mam rad veci ked si ako nove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Prezuvky nie. Viem trochu to prehanam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Služebník Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 A da sa niekde kupit ochranna folia na ten displej? Věř mi, cenu při prodeji to určitě neovlivní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicista Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ja sem dost uchyl, ale folii bych na displej nedal. Pokud po tom nebudes jezdit nehtama neodres to. To driv odres to leskle kolem. Piano black povrch odres i papirovym kapesnikem:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popis Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Ahoj, nevíte někdo jestli se dá nastavit aby to přehrávalo mp3 z adresářu, poté co to nahraju na HDD? při přehrávání z SD karty mohu vybrat adresář a přehrát ho, ale poté co se to přehrálo na HDD( Jukebox) tak lze skladby třídit jen podle žánru, interpreta, alba atd...ale nejsem schopen nastavit řazení podle adresářů...díky za radu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Jj to tak bohuzel je a take me to pekne nas...o ... tak jsem si proste koupil 64GB USB flashku a nahral vse na ni a poustim z ni. Treba s nejakym novym firmwarem na to nekdo ve Skodovce prijde, ze to co tam aktualne je ... je naprosto k nicemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robschneider.jr Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Kdo mi tu prosimvas zvladne odcipovat tv, aby sla pozorovat za jizdy? Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladik Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Zalezi odkud si...Vasa - Prostejov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Není problém ve Strakonicích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dc98 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 (edited) Náhodou chlapi CDčko s odblokem na video za jízdy na Superba III a Columbus ? Je to už možný ? Edited September 18, 2015 by dc98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Není možné...jedině výlet do Strakonic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokta7 Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 alessi to umí v brně, já to umím třeba u hradce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 (edited) To mi někdo psal, že byl u někoho v Hradci a nejde mu to...tak se ptal co s tím... Edited September 18, 2015 by ferda25 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokta7 Posted September 18, 2015 Author Share Posted September 18, 2015 (edited) ferdo to já sem nebyl a ty si nejdřív zamět před svým prahem .. aleši to já sem taky nebyl a v praze nepůsobím, takže tak. a tyhle vaše urážky nebaví nikoho tady a jsou uplně k ničemu. hádat se nebudu, nemám na vás náladu a ani zapotřebí. Edited September 18, 2015 by kokta7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 (edited) Zamět nebo zameť toť filozofická otázka....spíš by si měl zamést ten, kdo mě pomlouvá. Edited September 18, 2015 by ferda25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Tys tady ovšem také pověstný... Držte se tématu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrys22 Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 (edited) Dotaz 1. Hraje při navigaci rádio? Pročetl jsem celý návod, a ani nic. Pouze v doplňkovém okně - "Audio - obsluha přehrávání rádia/médií/TV", což nic neříká o poslechu rádia. Dotaz 2. Přehrává soubory mkv i z USB, SDkarty, či pouze z DVD? A v jakém rozlišení? Displej má tuším pouze 800x600, což je dnes pro video docela hnus. I obyčejné tablety a telefony mají běžně 1920x1080, či alespoň 1280x720. Jak vypadá obraz? V tomto Škodovka trochu zaspala. Asi 5 let. V autě za milion šetřit na disleji a grafickém čipu za pár korun..... Já bych tam místo nadneseně jmenovaného " Infotainmentu" udělal díru pro tablet, a bylo by. Ten umí 10x tolik než Columbus v příplatku za 30tis. Od navigace přes přehrávání hudby, či videa. O internetovém prohlížeči ani nemluvě. Edited October 2, 2015 by petrys22 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts