Přejít na obsah

Infotainment Columbus Superb III


Doporučené příspěvky

Ahoj ma cenu davat sim primo do auta ? Dostanu tim nejake funkce navic ?

Mam tarif s 10gb dat a pripojuji se pres telefon i volam ale mam moznost zdilene datove sim.. volat pres ni nechci potrebuji aby se me porad v aute na hovory paroval telefon ale na data by me nevadila a je jedno z ktere karty se odectou ... jen kdyby se tim otevrely nejake nove funkce aplikace ....milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem to jinak. Mozna jsem tebe (nebo ty me) blbe pochopil.

 

pokud by jsi v columbovi nemel simku, ale chtel dat vyuzivat veskere online sluzby (dopravni info, importy, pocasi  atd), musis ho s internetem spojit jinak - pres hotspot, ktery vytvoris na svem mobilu, a navigaci s nim sparujes.

 

mobily ale hotspot po par minutach neaktivity vypinaji, takze pri kzdem nastupu do auta bys musel telefon v mobilu aktivovat, aby byl columbus online.

 

pokud columba k netu nepripojis (nebudes mit datovou dim ani pripojeni pres hotspot mobilu), zustanou funkcni jen sluzby spojene s care connect - posledni parkovaci misto, kontrola zamceno odemceno atd - ty pouzivaji vlastni vestavenou simku.

 

imho datova simka je nejpraktictejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám Tasker a WiFi hotspot se mi v mobilu vytvoří při připojení přes Bluetooth (aktivační událost). Columbus pak připojím na WiFi mobilu a hotovo. Plus YouTube dceři jede přes stejný hotspot... vše je automatické a bez problémů.

Dále v mobilu Android auto, s komunitní navigací Waze, Google Hudba...a jsem spokojený. Datovou SIM jsem tudíž zcela zavrhl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...