Přejít na obsah

Infotainment Columbus Superb III


Doporučené příspěvky

pripojenie 2 mobilov naraz mi funguje - jeden iphone cez kabel vyuzivajuci Carplay a druhy cez BT. sice som neskusal prehravanie hudby z toho druheho, iba telefonovanie, no podla mna by to malo ist. T.j. vyskusaj iPhone cez kabel a druhy mobil cez BT a v columbuse si nasledne vyber Media - Bluetooth ako zdroj hudby. Neviem vsak ci bude pri tomto mozne prehravanie zvukov z Waze. treba vyskusat.

ina situacia je s Android Auto, kedy po pripojeni cez USB uz neumozni pripojit druhy mobil cez BT. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mi to nedalo a bol som to vyskusat. pripojil som prvy iphone cez BT a pustil hudbu (spotify). nasledne som druhy mobil pripojil cez kabel. hudbu odpojilo.

 

asi az novsie jednotky (predpokladam MIB 3 s bezdratovym carplay) umoznuju pripojenie 2 mobilov naraz. skusali sme to s kolegom na nejakej prezentacnej akcii tusim Kamiqu a tam to islo krasne. jeden iphone bezdratovo carplay / waze a druhy iphone spotify cez BT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte mám problém s funkciou SOS. Vypisuje mi funkcia núdzového volania obmedzená. Obehal som už aj nemecké fóra kde som sa dočítal že toto mal koncern VW problém a nevedeli to nejak vyriešiť, a však už to je tri roky od toho tak pevne verím že to nejak podchytili akurát som sa nedočítal ako. Čítal som ako na autách menili všetko čo sa dalo ale nepomohlo alebo o parametrizácii OCU. Stretol sa už niekto s týmto ? Ono všetko funguje, zatlačím SOS začne vytáčať tak isto aj servis začne vytáčať a infolinku akurát ma hnevá, že mi to svieti na palubovke ten oranžový trojuholník. Môže to mať niečo spoločné iba z rádiom (neaktuálny softvér ?) Dá sa nejak moje rádio resetovať ? alebo Rebootovať ? pomohlo by to ? alebo je tu niekto kto by to vedel spraviť ? Radšej by som zaplatil šikovnému majstrovi čo sa fakt rozumie ako škodovke za nehorázne peniaze . Už ho nemám v záruke je to SuperB 3  2.0TDi 140KW 140Kw 4x4. rv 2017/11   najazdené 174000KM

 

Ďakujem za každú radu.

 

IMG-0122.jpg

IMG-0124.jpg

IMG-0125.jpg

IMG-0131.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Neřešil jste někdo problém s limitací počtu mediálních souborů/skladeb na SD kartě. Mám poměrně velkou audiotéku (162GB, cca 20000tis souborů) a když to hodím na 256GB SDkartu, tak mi to nevylistuje žádné soubory. Někde jsem našel, že limit tam je a pohybuje se asi kolem 10000, ale počítá se do toho kromě souborů samotných i adresářová struktura - složky/adresáře.

Takže jsem postupným odmazáváním zjistil, že aby to fungovalo, musím mít na kartě menší polovinu audiotéky. 

Tím pádem jsem to uspokojivě nevyřešil ani druhou kartou, protože jsem stejně musel něco odmazat.

 

Nemáte někdo tip, jak tohle omezení zrušit nebo obejít? Problém je asi v tom, že to načítá info o souboru typu žánr, interpret a podobně. Mě by stačilo procházení adresářovou strukturou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute. Chcel by som sa spýtať ci sa vie niekto podeliť o skúsenosti s najnovším infotainmentom Konkretne sa mi jedna o to ze som s hrozou zistil že na Columbuse, výroba 10/2020, výbava Live plus nemam slot na SD kartu. Skusal som USB dat do laktovej opierky a niekedy mi najde v mediach inokedy zase nie. V starom Columbuse (rok 10/2016) som mal aj funkciu jukebox a vedel som prehrat skladby z usb do internej pamate. Je to možné aj v tomto novsom systéme? Dakujem za kazdu jednu skusenost. 

Editováno: , autor: petran2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
V 21. 1. 2021 na 15:13, chaky napsal:

Zrusili u Columbusu SD? Takze je tam v supliku jen SIM a DVD, nebo uz ani to?

Stejně, jako zrcátko se vpravo nezatmaví a v kufru už na boku není ani jedna svítilna... V kastlýku je místo DVD jen ošklivý zaslepovací rámeček. Ale jsou tam horší nedostatky, než toto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...