Přejít na obsah

Infotainment Columbus Superb III


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
V 24. 2. 2021 na 21:34, Patrik1971 napsal:

online 2x za rok,alebo stiahnut cca 25gb subor,supnut ho cez usb c do Columba

Jen stáhnout 25GB z jejich stránek je umění. Zatím jsem zkusil asi 8x a vždy se stahování zruší, nehledě na to, že mají omezenou rychlost stahování kolem 5-6MB/s. Nikde jinde problém s tak velkým souborem nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 26 minutami, ČudlR napsal:

Presne jak pise hnatik. Taky se mi to podarilo stahnout az snad na 7 pokus. Prakticky pokazdy se to prerusilo myslim na 21gb. A rychlost hrozna. Nechaval sem to vzdycky pres noc a rano jsem cekal jak.na prekvapeni jestli se to stahlo nebo ne 😀

Download manager to pojistil na první pokus...přes Chrome nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím, na mém S3 01/2017 mi delší dobu vyskakuje při kliknutí na NAV - https://ctrlv.cz/mcRc - Do teď jsem to nijak neřešil, jelikož používám Waze, ale chtěl bych tam mít i origo mapy. Zkoušel jsem různé pokusy o aktualizaci. Použil jsem 32GB SD kartu, naformátoval, vložil soubory, ale vždy to hodí "Chyba: Data nedostupná" i když při vložení SD karty to hodí "Existují data pro aktualizaci softwaru" viz. odkazy https://ctrlv.cz/YW7E (Chyba), https://ctrlv.cz/n3U8 (Načtení sd karty).
Vyzkoušel jsem formátovat na různé možnosti od FAT32 4, 8, 16kb až po exFAT, ale stále stejná chyba. Nevěděl by si s tím někdo rady? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skús mapy nakopirovat na väčšiu SD kartu.Aspon na 64gb

Moje prvé pokusy o aktualizáciu máp končili podobne ako u Teba.Niekedy sa mi to podarilo až na nejaký 3.pokus.Tiez som používal 32gb kartu.Odkedy používam 64gb tak vždy na prvý pokus sa mi mapy podarí aktualizovat

 

 

Editováno: , autor: titanius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
V 8. 5. 2021 na 0:38, Husita napsal:

zdravím, má smysl připlácet za Colomba nebo stačí Amundsen?

 

Ahoj, záleží, co od infotainmentu očekáváš. Já řešil podobné dilema před rokem a něco, když jsem objednával auto (SIII FL) a nakonec jsem nepřiplácel a zůstal u Amundsena a jsem spokojen. Vyhovuje mi kombinace dotykového displeje a koleček (používám hlavně pro přiblížení / oddálení mapy). Jediný nedostatek jsem zaznamenal snad jen u prediktivního tempomatu, kdy mi sem tam zobrazí nějakou blbost (např. jako když jedu po Jižní spojce ve směru D0-Braník, v jednom úseku mi to hodí nejvyšší rychlost 80, pak o kousek dál 90, pak 110 a nakonec zase 80). Každopádně pokutu jsem kvůli tomu nikdy neplatil :) Columbus by měl mít přesnější mapové podklady, ale nemám vyzkoušeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
V 10. 1. 2020 na 23:04, ferda25 napsal:

Poslední software: 1433 - lze následně přepnout do nového skinu, jen je nutné upravit menu climatroniku k úplně funkčnosti(dle verze jednotky a množství updatu, lze usuzovat, že i panel přístrojů podporuje toto nové menu).

Ahoj, chci se zeptat známy mi udělal aktualizaci columbusu na 1433 , ale v tesmode nejde změnit vzhled na nový. Děkuji za odpověď 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

U 3 měsíce starého auta se mi občas stává, že po nastartování nefunguje žádný zvuk (s výjimkou varovného pípání od senzorů). Např. dnes ráno jsem vezl dítě do školky a vše fungovalo. Po 20m jízdě jsem pak na 10m zastavil a po návratu do auta ticho - rádio, média, navigace, Laura, ani výstup z telefonu i z AndroidAuto - nenapadlo mne vyzkoušet, zda funguje zvuk z handsfree, ale předpokládám, že by byla také nefunkční. Po krátké jízdě jsem zkusil několikrát vypnout a zapnout celý systém, ale nenaběhlo to. 
Tohle už se mi stalo párkrát a většinou třena následující den to bylo opět OK. 
Máte zkušenosti s podobným chováním? Vzhledem k velmi náhodnému výskytu s tím prozatím nechci chodit do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...