Přejít na obsah

Infotainment Columbus Superb III


Doporučené příspěvky

23 hours ago, waikiki said:

Asi tak. Mám tam i WEB rádio a mám 3/21 výrobu. 147kW 4x4. Akorát Laura tam neumí ovládat topení. Nicméně, kdyby měl někdo radu jak na tu aktualizaci u MIB3 budu vděčný. Poslední instance je update v servisu.

Jednou jsem to resil se supportem a oni mi rekli, ze se to updatuje samo. Takze kdyz na tebe vyjede hlaska aktualizace systemu, tak se ti zaktualizuji aji mapy. Teda aspon u naseho iV.

Treba ja nemuzu najit v menu WEB radio a v manualu je napsany. Ale jak to popisuji, u me to neni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 28. 11. 2021 na 19:38, MrMysakovich napsal:

Když na ten Google Earth kliknu, tak mi naskočí Chyba: Škoda Connect. Neví někdo co s tím?

 

ferda25 Google Earth aktivuje přes svůj server, do Columbuse tedy zanese jiný zdroj, pod se nepletu, říkal mi v létě že to nějak překopává aby byla větší dostupnost a průchodnost, 

 

tak možná leda ho kontaktovat 

Editováno: , autor: guest100
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti to Ferda neaktivoval, tak nevím co na něj útočiš, reagoval jsem víceméně na to, co jsi citoval, tedy příspěvek koubapavel2, že to Ferda umí aktivovat. 

 

Pokud ti ofic. Google Earth nejede, naříkej u Škodovky (ale máš to zbytečné) , Ferda je alternativa jak dále Google Earth používat i bez serverů koncernu a jak jsem psal, v rámci posílení funkčností dělal nějaké změny, ano právě proto, že je profík! 

Editováno: , autor: guest100
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, Krosta napsal:

A má někdo tu informaci (aktuálně aktivní), jestli ten Google Earth přes ferdův server ještě funguje? Mám známého, co to měl také aktivní, ale už pár měsíců to nejde a zatím se neví, kdy se to zprovozní :( 

Není nic jednoduššího, než kontaktovat ferdu25, pokud to má někdo od něj 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, MrMysakovich napsal:

Aha jsem myslel právě, že se to zobrazí taky.. každopádně i tak aspoň tam nějaká mapa je a člověk se může víc věnovat řízení a nemusí dávat oči bokem..

Popravdě mi případně sledovat navigaci na Columbusu než na virtualu,.... někde jsem to i četl, do prokázaly testy (studie) , sklopení zraku dolů  a ostření na malé detaily je větší odloudění pozornosti, než pohled na lehce větší vzdálenost periferně bokem, ani headupy nedopadl nejlíp, pokud jsou promítání moc blízko na výsuvné sklo, nikoli nad to čelní... příliš velká změna zaostření, hlavně u starších lidí (nad 40 roků) , může být problém...

Editováno: , autor: guest100
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsme trochu mimo téma, ale právě jsem v té souvislosti jsem četl, že Škodovka vycházela z této studie u Eniaqu, kde je sice velký tablet na palubní desce, ale přístrojová kaplička je zcela minimalizovaná a je téměř k dokonalosti dovedený headup, byť ten až tak úplně není zásluha Škodovky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím,vím,že to do tohoto tématu asi uplně nepatří ale zaslech jsem,že by měl být snad dostupný nový Firmware pro columbus MIB2.Když na škoda update zadám VINko vyskočí na mě "Nastala neočekavaná chyba,zkuste to prosím později".Tak nevím,jestli mám FAKE auto nebo škoda nemá zájem o aktualizaci uživatelem .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, tak nikdy se na update portálu neobjevila aktualizace infotainmentu pro MIB2. Každopádně nejnovější verze pro Columbus MIB2 je MHI2_ER_SKG11_K3343_MU1433 a pro MIB2.5 je MHI2_ER_SKG13_P4526_MU1440

Editováno: , autor: Krosta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...