Přejít na obsah

Infotainment Columbus Superb III


Doporučené příspěvky

Já mohu zvukově porovnat

 

O3 FL Canton

Kodiaq Canton

S3 FL Canton

 

Vítěz je S3. Nevím, jestli je to jen SW, ale jejich změna Surroundu za pozicování je pro mě výrazně lepší. U Kodiaqa a O3 jsem často nucen měnit zaměření třeba jen na řidiče. U S3 toto nutné není. O3 prostě má horší kvalitu dílů a jejich sestavení. Nebo alespoň to usuzuji. Protože tam neustále něco rezonovalo. Kodiaq hraje velmi hezky, pokud jste ve předu. Zadní reprudoktory jsou strašný shit, který slyšitelně zkresluje hudbu. Dokonce jsem to i reklamoval. Nakonec mě posadili do jiného Kodiaqa a to samé. 

 

Zvukově jsem s S3 spokojený. Ale nejsem audiofill :)

 

Jen dodám, všechny auta ve spojení s Columbusem

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
V 4. 8. 2020 na 22:39, Plzeňáček napsal:

Je zajimave, ze ja s iPhone 11 Pro problem nemam a to bezne jezdim tremi ruznymi Superby s Columbusem...

 

Jediny problem ktery pozoruju je, ze temer vzdy po vystoupeni z auta mam na telefonu hlasitost zvoneni na max.

Ahoj, vyřešil jsi prosím problém s hlasitostí na maximum po vystoupení z auta? Dělá mě to samé u Octavie 3 Fl Columbus i u Superbu Fl Columbus...

Editováno: , autor: CITA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 5. 2022 na 19:16, Martin Petras napsal:

Je možné na tlacitkovem Columbusu změnit layout z karuselu na ikony treba? Nebo to maj az u dotykových displeju?

Nevím, zda tam máš v položce Displej možnost výběru, zda dlaždice nebo horizontální ikony (karusel)?

IMG_20220620_141449_edit_1715286690529412.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám otázku ohľadom pripojenia na Wi-Fi hotspot. Situácia je taká, že parkujem auto v podzemnej garáži kde nie je žiaden mobilný signál. Tým pádom sa napr. deje aj to, že keď zaparkujem v tej garáži, tak cez MyŠkoda nevidím žiadne údaje z poslednej jazdy, ani stav auta (dverí, okien, webasta, atď.) a tieto údaje sa mi dotiahnu až po ďalšej jazde keď výjdem z garáže. Ak by som zabezpečil v garáži Wi-Fi hotspot na ktorý sa auto môže pripojiť, bude ho schopné využívať namiesto vstavanej eSIM tak aby fungovali funkcie zo Škoda Connect? Aktualizovať mapy cez to nechcem, ide mi čisto iba o funkcie cez aplikáciu MySkoda. Vďaka.

P.s.: Columbus MIB3, MY22

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, spotreba, resp. dĺžka poslednej jazdy a či je auto zamknuté. Webasto/vetranie ani nepotrebujem, nakoľko v podzemnej garáži je celoročne medzi 12-22°C.

 

Okrem toho pred hodinkou som si uvedomil, že Wi-Fi potrebujeme aj kvôli synchronizácií užívateľského profilu. Ak partnerka nesadne do auta po dlhšom čase, tak po otvorení auta s jej kľúčom tam ostáva stále môj profil. Ak zadáme zmenu užívateľa, tak sa nič nedeje, len to točí dookola a synchronizuje a deje sa tak až kým nevýjde z garáže a nezadá zmenu užívateľa ešte raz, vtedy už synchronizácia zafunguje. Problémom ale je, že ak sadne do auta po mne, tak ledva dočiahne na brzdu, takže musí si nastaviť sedačku (to má uložené do pamäte), pričom sa ale zrkadlá nenastavia tak ako to potrebuje ona, čo je v úzkej garáži problém.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady bych viděl prostě problém v tom, že auto komunikuje přes GSM signál se serverem/bránou automobilky a až potom dále s majitele přes apku nebo web. Alespoň si to myslím, že to tak musí být, popř. ať mě někdo opraví. Tudíž tvůj problém podle mě prostě nemá řešení pokud v garáži nemáš signál nedonutíš auto komunikovat na dálku. Ještě se zeptám, jak se tváří funkce SOS?   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vôbec neviem ako je na tom SOS, predpokladám že z garáže nebude fungovať, nakoľko tam nie je žiaden mobilný signál.
Čo sa týka nastavenia profilu, pre mňa by bolo výhrou už aj to, keby pri odomknutí auta fungovalo Wi-Fi pripojenie, lebo potom by už teoreticky mohla fungovať synchronizácia užívateľských profilov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je to tvůj objekt, pak bych zainvestoval do GSM repeateru, je jich na trhu spousta a nebudeš řešit třeba tu situaci, že řešíš v autě důležitý hovor a stojíš před vjezdem do garáže nebo obráceně při odchodu do auta. Když jsme o tom začali uvažovat u nás, bylo hodně proti a nakonec všichni zúčastnění kvitují ty výhody. 

Editováno: , autor: guest100
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nad GSM repeaterom som už uvažoval aj ja, ale čo som pozeral, tak 4G modely stoja 1500 € a viac, čo by už asi bol problém na strane obyvateľov domu, nakoľko nie každý to chce/potrebuje, resp. u nás má podzemná garáž dve podlažia a na to hornom jeden z väčších operátorov ešte má signál. Takže by sa na tom museli zhodnúť hlavne vlastníci parkovacích miest na tom nižšom podlaží, ale možno raz túto otázku na schôdzi vlastníkov otvorím. 
Oproti tomu nejaký lepší Wi-Fi prístupový bod mám aj s prácou a kabelážou za 150, maximálne 200 € a toľko som ochotný zaplatiť aj z vlastného vrecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...