Deliberator Posted May 16 Share Posted May 16 Chlapi kousla se mi aktualizace. Je nejaky zpusob co dal? Je to takto porad, nenacita to... Columbuse jsem samozrejme resetoval, porad nic... aktualizuje to Shop, ktery pokud dam spustit tak funguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted May 16 Share Posted May 16 @Deliberator je tam napsaná verze softwaru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 16 Share Posted May 16 @Leonekkk to auto ma 20 verzi software kde ceho... kterou myslis a kde ji najdu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted May 16 Share Posted May 16 Software mib jednotky… jestli se nepletu tak je poslední 1440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted May 16 Share Posted May 16 Deliberator má MIB3, tam ty verze jsou zas jiné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 16 Share Posted May 16 Jop, je to MIB3.... akorat teda kousle. Nechce se mi to davat do skodovky, ale asi nic nezbyde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted May 16 Share Posted May 16 Jedině zkusit ještě odpojit baterku na alespoň 10 sekund a pak připojit zpět, ale pokud není možnost potom smazat chyby celého auta, tak bych tuhle variantu asi nedělal. Nebo vytáhnout pojistku pro MIB3 a online conectivity unit. Nevím, co to s tím MIB3 udělá, ale jestli je to už teď kouslé, tak víc se toho asi pokazit nemůže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamoun Posted May 16 Share Posted May 16 ja na MIB2,5 vyresil kousnuti udpate (map!) az tovarnim nastavenim .. jinak to par tydnu bylo stejne .. ani v servise s tim nic neudelali ... ani prehrani map nepomohlo .. byly tam, ale porad se aktualizovaly .. a jestli to programoval stejny tym ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted May 16 Share Posted May 16 MIB2/MIB2.5 jsou velmi odlišné od MIB3. Třeba tovární nastavení u MIB3 už není jen dílčí, ale jen kompletní a tady jde o to, jestli shop nespadá pod aktualizaci OCU, nikoliv MIB, tím pádem by tovární nastavení MIB pravděpodobně nepomohlo. Nevim, jak to tam přesně funguje. Tovární nastavení bych ale zkoušel až jako poslední možnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 17 Share Posted May 17 Coz o to. Diagnostiky mam 3 druhy, chyby smazu, ale vse nastavovat se mi nechce 🤦🏻♂️ jeste pojezdim, ono vse funguje, ale teda se to porad aktualizuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted May 17 Share Posted May 17 Tak v tom případě bych zkusil odpojit baterku na min. 10 sekund, zapojit zpět a až se načte rádio, tak se podívat, co tam vlastně bude za chyby. Tohle se podle mě už nerozjede jen tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 20 Share Posted May 20 @Krosta chyby to nehlasi zadne, MIB3 je spokojene, ze se aktualizuje ten Shop, a vesele si chrochta blahem. na tu baterku se mi moc nechce, asi jim to vemu do skodovky. At to resi oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonekkk Posted May 21 Share Posted May 21 Nesetkal se někdo stím že při automatickém vzdálenosti mapy mi to ukazuje pruh na mapě a když se přiblíží tak tam není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukášCBR Posted May 21 Share Posted May 21 Někdo tu kdysi psal, že se jedná o zakřivení zeměkoule. Prostě není rovná, proto ten pruh. Za mě je to škoda. Moc hezky to nepůsobí. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 21 Share Posted May 21 Staci to prepnout do 2d, a bude bez pruhu. Ten pruh sa prave to 3d snazi navodit. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted May 24 Share Posted May 24 Takze update kousnute aktualizace. Jakmile byla k dispozici dalsi aktualizace (kousla se aktualizace shopu, a dalsi byla nejaka jina), tak ta dalsi probehla korektne a ta predchozi zmizela. Takze pokud se vam to kousne, nedelat nic, ono to prejde. @Krosta alespon mame navod co s tim... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Petras Posted May 27 Share Posted May 27 Je možné na tlacitkovem Columbusu změnit layout z karuselu na ikony treba? Nebo to maj az u dotykových displeju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted May 28 Share Posted May 28 Ne nejde tak jak to vidis tak to zustane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted May 28 Share Posted May 28 Jde to udělat, úpravou, ale může při aktualizaci umřít jednotka, není to standardní aktualizace a není to snadné. Řešení na to existuje. Já osobně bych do toho nešel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted May 28 Share Posted May 28 Ja teda u tohohle columbuse dlazdice nevidel kdyz jsem to chtel zkusit tak se k tomu nikdo poradne nemel a nebo neumel takze za me to nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil-Z Posted May 30 Share Posted May 30 A teď z trochu jiného soudku. Jaká je kvalita zvuku? Měl jsem OIII a ta měla zvuk slušný i bez Cantonu? Jak je na tom s kvalitou zvuku S III po faceliftu s Columbusem (bez Cantonu)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracudakb Posted May 30 Share Posted May 30 Já mohu zvukově porovnat O3 FL Canton Kodiaq Canton S3 FL Canton Vítěz je S3. Nevím, jestli je to jen SW, ale jejich změna Surroundu za pozicování je pro mě výrazně lepší. U Kodiaqa a O3 jsem často nucen měnit zaměření třeba jen na řidiče. U S3 toto nutné není. O3 prostě má horší kvalitu dílů a jejich sestavení. Nebo alespoň to usuzuji. Protože tam neustále něco rezonovalo. Kodiaq hraje velmi hezky, pokud jste ve předu. Zadní reprudoktory jsou strašný shit, který slyšitelně zkresluje hudbu. Dokonce jsem to i reklamoval. Nakonec mě posadili do jiného Kodiaqa a to samé. Zvukově jsem s S3 spokojený. Ale nejsem audiofill :) Jen dodám, všechny auta ve spojení s Columbusem 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary90 Posted May 31 Share Posted May 31 Já můžu porovnat O3 a S3 face a S3 hraje líp. Obě hráli dobře ale Superb má i "Surround" takže pěkně hraje prostorově a když to teďka vypnu tak se to nedá :D. Jinak taky Columbus obě 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CITA Posted June 19 Share Posted June 19 (edited) V 4. 8. 2020 na 22:39, Plzeňáček napsal: Je zajimave, ze ja s iPhone 11 Pro problem nemam a to bezne jezdim tremi ruznymi Superby s Columbusem... Jediny problem ktery pozoruju je, ze temer vzdy po vystoupeni z auta mam na telefonu hlasitost zvoneni na max. Ahoj, vyřešil jsi prosím problém s hlasitostí na maximum po vystoupení z auta? Dělá mě to samé u Octavie 3 Fl Columbus i u Superbu Fl Columbus... Edited June 19 by CITA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochaine Posted June 20 Share Posted June 20 Zdravím, mám v autě původní firmware MHI2_ER_SKG11_P2104_1. Na jakou verzi mohu přejít, pokud nemám žádnou diagnostiku apod.? Hardware: H50 Software: 0318 Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts