guest100 Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 (edited) My máme také -2 patra, krásné to přepíná, jen se to na cca 3 sekundy odmlčí. Máme obyčejný 2G (cena cca 280 EUR) a pro hovory a chod infotainmentu to stačí, holt si v garaži v autě nebudeš stahovat emaily. Nyní stojí už i méně, např. viz zde https://www.gsmzesilovace.cz/product-category/gsm-band/2g/ Edited July 31, 2022 by guest100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ahojte a omlouvám se za možná blbý dotaz. Jak sakra dosáhnu toho, že menu (dlaždice nad sebou) mají na levé straně? Já je mám vpravo a šiklo by se to přehodit. Ale za boha to nemůžu nikde najít... Dík:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary90 Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 Edited August 4, 2022 by gary90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) @e1. https://a.aliexpress.com/_vsxvTL jestli to potrebujes tak to nahod a nic s nikym neres... Edited August 4, 2022 by Deliberator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 před 3 hodinami, gary90 napsal: Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 je to screen z české inzerce na sauto https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/175661838 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary90 Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Já myslel jestli to máš jako na fotce co jsem dával. Normálně to mají všichni vlevo jen v Anglii vpravo (měli) proto se ptám protože to můžeš mi dodelany s jinou jednotkou nebo jestli originál protože jsem nikdy neviděl v nastavení ze by to slo změnit (ale třeba je to jinak) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Já to mám jako ty. Ale v té CZ inzerci mě to zaujalo. Bylo by to mnohem praktičtější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliberator Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ja mam kosticky vlevo, mapu vpravo. Nestaci "chytnout" kosicku a prenest ji jinam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 To jsem zkoušel (nebo držet déle - to se změní nastavení, co chci zobrazit). Ale možná blbě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alda81 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 V 20. 6. 2022 na 12:21, Prochaine napsal: Zdravím, mám v autě původní firmware MHI2_ER_SKG11_P2104_1. Na jakou verzi mohu přejít, pokud nemám žádnou diagnostiku apod.? Hardware: H50 Software: 0318 Děkuji ahoj @Prochaine, píšu trochu s křížkem po funuse, ale zrovna včera jsem dělal update z verze SW Train: MHI2_ER_SKG11_P2104 a SW MU: 0318 na SW Train: MHI2_ER_SKG11_K3343 a SW MU: 1433 a vše proběhlo bez komplikací, jen budeš mít pak v modulu 5F chybu, ale to by jsi měl po každé aktualizaci firmwaru jednotky, odstranit tu chybu půjde jen s diagnostikou krátký postup jsem sepsal tady https://www.aldacerny.cz/2022/08/aktualizace-infotainmentu-columbus-mib2-ve-skoda-superb-iii/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferius Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) V 4. 8. 2022 na 17:52, gary90 napsal: Čau, takže to máš takto? Takhle to měli v Anglii (možná ještě mají). Napadlo mě jestli někde třeba nastavení regionu (střílím od boku). Teoretický to možná ani nejde přehodit můžeš mít jinou jednotku. Mám auto v servisu tak to nemůžu jít zkusit 😀 Sice asi pozdní odpověd, ale tohle jde normálně nastavovat a upravovat. (Krom samotne rychle zameny jednotlivych widgetu, podrzenim v levym hornim rohu prstem dlouho) jde ten homescreen upravit, podrzenim tlacitka Home, dle libosti. Tedy i presunout na jinou stranu. Edited October 17, 2022 by Inferius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary90 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Je trochu Škoda, že když si nastavim widgety na jedné straně a na druhou to hodím “znova” tak to z té první zmizí. Ale co mě vyloženě vytáčí když jsem někde jinde v rádiu tak klepnu na HOME a naskočí mi ta druhá prázdná stránka. Zkoušel jsem vše a nemůžu projít na to jak udělat to aby naskočila ta první s widgetama. 😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_ike Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 @gary90 Zmackni home znova, nebo slide prstem na "home tlacitku" (to taky prepina obrazovky). Mne se tohle prepnuti home screenu deje kdyz u Drive mode select dam home - Obrazovka se nevrati, ale na pozadi se prave jen prepne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palomik Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Mne to prepnutie Home robilo tiez (softwer 0270). Po prehrati softu na 0306 pre neaktualizovanie map (mapy sa uz aktualizuju), sa tento stav uz neobjavil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Rýpar Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 @Inferiusahoj díky moc zkusím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Nové mapy dostupné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Odkaz by byl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2p Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Aha, chápal jsem tak, že se jedná o stažení co tu vkladal kdyi ferda25, z webu wv tuším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracudakb Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Ahoj, zeptám se, žil jsem v tom, že tyhle navigace se již aktualizují průběžně skrz online. To pořád musím stahovat na SD kartu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 V případě MIB3 online, v případě starších skrze SD kartu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracudakb Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Hmm a jak poznám MIB3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krosta Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Např. oznamovací lišta, ta je až od MIB3, nebo bezdrátové AA/CarPlay. Modelový rok u Superba MR2021+, tedy vyrobené po 6/2020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracudakb Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Super, to mám, děkuji moc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laguna1505 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ahoj, mám Columbus, MIB 2.5, celosklo...Dá se aktualizovat firmware abych to měl jako to mají nové SIII? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts