Přejít na obsah

Kódování funkcí na Superba III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

Přece by nepustili do výroby vůz, který by měl nedostatky v brzdění. V čem je takový rozdíl, nemohu najít ten Tvůj dřívější příspěvek, kde to popisuješ. Není to obdobná záležitost jak s tím plynovým pedálem? - změní se jen charakteristika, stejný efekt při menším kroku pedálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajimave, predchozi i soucasna OIII predFL naopak brzdama pocitove prijemne prekvapila a u SIII to i se zdevastovanym zadnim oblozenim taky nevypada vylozene spatne.

 

Musim rict, ze nevim, jestli se smat a nebo brecet. Diskusni forum a delaji se tady tajnosti se SZ i nad popisem upravy samotne..

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, to jsem nechtěl, zase rozohnit takovou debatu..pokusím se to vysvětlit, i když to asi nebude úplně erudované :)

Jde o to, že se naprosto změnil projev na sešlápnutí brzdového pedálu a i jeho účinnost na sílu sešlápnutí je jiná, prostě lepší. Např. pomalé popojíždění do garáže, tzv. na doraz, jde pomocí jemného sešlapování brzdového pedálu úplně v pohodě, do tohoto zásahu jsem vždy posledních pár cm poskakoval a reakce na pedál byla přímo katastrofální(podotýkám, že nemám zapnutý autohold).

@bojler to co si napsal tak o něco takového se jednalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som sa stretol S3 ktora ma zvlastny problem. Maijtel auta si v minulosti dal vypnut denne svietenie v poloho 0 a od vtedy mu nesvieti interierove svetlo (to nad hlavou) ked otvori dvere alebo vytiahne klucit zo zapalovania. V ziarovkach nieje problem.  Stretol sa niekto s takym problemom ? Je mozne ze pocas zasahu diagnostikou nieco bolo vypnute co nemalo byt ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...