Přejít na obsah

Kódování funkcí na Superba III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

Kdyby se někdo chtěl zbavit zobrazení tzv. komfortních spotřebičů v menu CAR (obdobně jako např. Drive Green Menu), tak mně se to povedlo deaktivováním této položky v adaptacích jednotky 5F:

 

Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_BCmE  (nastaveno na not activated)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, kvetosm napsal:

ja si to kdysi naopak aktivoval :-))  Nekdy je to zjimava blbost... a nicemu to tam nevadi, tak proc to tam nemit ?

 

K věcem přistupuju přesně naopak. Každá věc musí mít svůj význam. Takhle to jenom zabírá místo. Mám pocit, že o tom mluvil svého času i Kabaň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj:) mám nějaké otázky:)

1) nevíte jak zapnout aby Easy entry bylo v Columbusu? jako nabídka sedadlo.... kodoval jsem Easy Entry, funguje jak má, jen ho nemám v Columbusu. Ví někdo jak to tam dostat??

2) potřeboval bych změnit komfortní blikání na 4 a ne 3.... hodnotu zadám, ale žádná změna.... nějaké řešení?

3) zapnul jsem line assist, funguje jak má, jen mam pocit, že mi nevibruje volant, když přejízdím mimo.... nevím, kde je chyba... nastavení odezvy mám i v menu.

MY2017

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Easy entry - zapnuls zobrazeni menu v jednotce 5F, tzn. infotainmentu? Je treba v adaptacich Car_Function_adaptation_Gen2 zmenit menu_display_seat_configuration na active. Aspon tak jsem to nasel v navodech. Pokud by se nezobrazilo hned po nastaveni, je treba dlouhym stiskem zapinaciho tlacitka resetovat Columba.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj, mám jeden speciální dotaz.. Mám na S3 oficiálně zapsaný oranžový VRZ vzhledem k využívaní auta.. Otázka zní jestli lze nakódovat nějaká výbava která ve vozidle fyzicky není (nejlépe aby se zapínala v v MAXIDOTU nebo infotaimentu např. jako SLA, LANE ASSIST, apod.)  ale spínala by právě ten VRZ na nějakým volným nevyužitým pinu BCM ? Jdem mi o to aby jsem nikam nemusel umistovat/vyvrtávat otvor pro spínač. Mám výbavu STYLE PLUS + snad veškeré příplatky, tudiž tích volných pozic na BCM nebude mnoho. Asi bych si našel sám podle přizpůsobení a schémat jaký je volný pin, ale jde mi spíše o nejaké doporučení pod jakou výbavu to nakodovat. Vím že tohle asi jen tak někdo neřeší ale nějaké doporučení od zdejších znalců by se tu mohlo najít. Uplně ideální by bylo to nakodovat na nějakou výbavu co má i kontrolku na budíkách..  Předem díky

Editováno: , autor: 3TFlash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jaroslav75 Díky za odpověď,  legislativně by měla byt na palubce kontrolka ale nikdo to nekontroluje, taky jsem si myslel ze pred zapisem VRZ budu muset na STK kde mi to technik typu K potvrdi z hlediaka správné  instalace atd.. ale stacilo zajit na urad a hned to bylo zapsané.  Prave proto to chci nakodovat na nejakou vybavu a volny pin abych to mohl v případě potreby spustit bud pres maxidot nebo infotaiment. Dálkový ovladač na branu jsem uz taky mel v planu na něco napojit (napájet mikrospinac) napr. na nejake tlacitko ktere moc nepouzivam, ale jeste jsem se k tomu nedostal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradí mi někdo proč mi nelze aktivovat vystup na pinu z BCM ? 

Zvolil jsem si volný pin na BCM (27NSL) tudíž pin 6 na svorkovnici "C" osadil jsem ho konektorem nakodoval jsem to na zkoušku DIMMING DIRECTION -maximize-

DIMMWERT -100-

LICHTFUNKTION - aktiv 100%- 

A na kabelu není žádné napeti ikdyz by tam melo jit neustále.. co dělám za chybu ? 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nepletu, tak se tady zatím neřešily světla. O co jde? Když zmáčknete tlačítko startování, tak se za tmy vždy nejdříve rozsvítí hlavní světla a až po chvilce zhasnou, nastartuje se motor a zase se rozsvítí. Nedalo by se konečně tuto prasárnu odstranit a zapnout světla dejme tomu 1 - 2 s po nastartování motoru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...