Jump to content

Kódování funkcí na Superba III (VCDS)

kokta7

Recommended Posts

Nejsem si jist, jestli to přes GEM jde. Každopádně si tam ještě stáhni (ze stejných stranek/doplněk k Toolboxu) https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash

Karta musí zůstat stále připojena v autě. V menu v GEM najdi a dej instalovat "fec koding" nebo tak nějak. Tam by měl být i FEC na Sport menu. Ale nemám vyzkoušeno, zda to funguje. Respektive, jestli to stačí k aktivaci. 

• 3 weeks later...

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

V 27. 4. 2025 na 21:46, marasAUQ napsal:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou?

Dobrý den, najdu tu někoho z okolí Turnova, či Mladé Boleslavi, kdo by mi dokázal nakodovat zavírání 5tých dveří přes centrál a popř. přes tlačítko v autě? Mám Superba combi, rv. 10/2019. A popř. ještě zjistit, co by se dalo dále nakodovat, jako line asistent atd, funkci rozpoznávání značek mám. 🙂 Moc děkuji za případné odpovědi. Hezký den.