Heno69 Posted April 7 Share Posted April 7 Ako prosím ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanouš Ch Posted April 7 Share Posted April 7 https://github.com/jilleb/mib2-toolbox Nainstaluj na SD kartu. Vlož do SD1. V radiu najdi aktualizace(stačí podržet MENU) a nahraj to. Automaticky se ti aktivuje GreenMenu a + tam budeš mít různé vychytávky a nastavení. Pak se stim dá ještě pracovat dál, jako změnit menu viz moje radio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heno69 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Diky Edited April 7 by Heno69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heno69 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Prosím te jak tam aktivuji HMI Sport ? Edited April 7 by Heno69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanouš Ch Posted April 7 Share Posted April 7 Nejsem si jist, jestli to přes GEM jde. Každopádně si tam ještě stáhni (ze stejných stranek/doplněk k Toolboxu) https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash Karta musí zůstat stále připojena v autě. V menu v GEM najdi a dej instalovat "fec koding" nebo tak nějak. Tam by měl být i FEC na Sport menu. Ale nemám vyzkoušeno, zda to funguje. Respektive, jestli to stačí k aktivaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heno69 Posted April 7 Share Posted April 7 Práv cez M.I.B._More-Incredible-Bash som to chcel robiť ale tam je práve podmienkou na spustenie GEM aktívne Developer mode. .... Nie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanouš Ch Posted April 7 Share Posted April 7 A tou aktualizací toho MIB Toolboxu to pravé aktivuješ. Sám jsem to tak dělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marasAUQ Posted April 27 Share Posted April 27 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joco776 Posted April 28 Share Posted April 28 V Plzni bych mohl, kdybyste nikoho nenašel z okolí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midlan Posted April 28 Share Posted April 28 Ahoj, nevíte někdo zda se dá změnit rychlost, při které se vrátí sklopené couvací zrcátko u spolujezdce do původní polohy? Případně v jaké jednotce hledat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanouš Ch Posted April 28 Share Posted April 28 Jelikož je zrcátko elektrické, tak přeci v centrální elektrice 09😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExecutedDonut Posted April 29 Share Posted April 29 V 27. 4. 2025 na 21:46, marasAUQ napsal: Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. děkuji. Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marasAUQ Posted April 29 Share Posted April 29 Nemám, vůbec jsem nevěděl, že něco takového vůbec je, doteď jsem jezdil baworáky éčkové řady, takže je pro mě koncern trochu španělská vesnice… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vohas Posted May 1 Share Posted May 1 Dobrý den, najdu tu někoho z okolí Turnova, či Mladé Boleslavi, kdo by mi dokázal nakodovat zavírání 5tých dveří přes centrál a popř. přes tlačítko v autě? Mám Superba combi, rv. 10/2019. A popř. ještě zjistit, co by se dalo dále nakodovat, jako line asistent atd, funkci rozpoznávání značek mám. 🙂 Moc děkuji za případné odpovědi. Hezký den. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExecutedDonut Posted May 1 Share Posted May 1 Pokud do té doby nikoho neseženeš tak bych se měl 23,24.5 pohybovat v okolí Mácháče. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vohas Posted May 3 Share Posted May 3 Zatím se nikdo neozval, ale když to půjde, tak se klidně můžeme domluvit :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts