Přejít na obsah

Boční ochranné lišty dveří


6T6

Doporučené příspěvky

V 5. 10. 2015 na 19:26, mp390 napsal:

 

Gratuluji.  :kol-47: Ještě doporučuji dát lišty na ochranu nárazníků, tenisák na kouli a fáborek na anténu, nějakou přísnou nálepku na zadek a stromeček na zrcátko a bude to auto domrvené úplně. :kol-47:

 

Mimo list dveri je to dalsi smnoha veci ci mo chybi s F1.

V nejexponovanejsich mistech narazniku byla cerny plast co se dala vymenit.

Od F2 zmizela.

Usetrime kazdy cent ikdyby byl volant za pripaltek :076

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, tuhle pásku bych si taky pořídil. Pak napiš jak se to osvědčilo. Nalepil bych si jí třeba třikrát, nebo čtyřikrát nad sebou, po celé délce auta 35-38mm od sebe.

Na nárazníky bych to ale nedával. Tam sháním takové ty gumy co se dávaly dřív na chromové nárazníky, takový co tam dávali ještě předtím, než začali šetřit. Myslím, že na Š 105/120 před FL byly běžné.

Na vzhledu mi nezáleží, ten je pro mě také druhořadý.

naraznik.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mas li auto na operak nebo si můžeš dovolit co par let kupovat nové tak je to sranda. Ja koupil 3 roky starou F3 a plánují ji mít minimálně dalších 10 , ideálně 12 let. Tedy pokud je toho to auto vůbec schopno při tom jak se na něm enormně šetřilo.

Jemi jedno jak to bude vypadat důležitá je výdrž a minimalizace investic např na opravy odřenin.

Prodejci že mě radost nemaj ale pro mne není autov ani 1 ani 8 věc na světě.

Auto je černá díra na prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde spousta věcí, ale nevidím důvod proč si takto hyzdit nárazníky, vždyť to vypadá ještě hůře než poškrábané (myslím nějak tam pasovat ty kusy z MBčka). To už raději na nárazník nalepit tu gumovou lištu, sice to vypadá nic moc, ale ochranou funkci to splní, instalace je snadná a hlavně předpokládám že to pude v pořádku sundat bez poškození nárazníku.

EDIT: Ale stejně, ikdyby se to auto oblepilo kolem dokola, tak to někdo obejde klíčem nebo nákupním vozíkem přesně mezi :D

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevim, bylo to praktický, a když bych to tam dal na každou stranu v páru, tak ať to třeba vypadá blbě, důležitá je funkce. Ty gumy mají v sobě prý šroub, takže stačí nárazník vhodně provrtat a možná trochu upravit. Ale mělo to svůj význam a nevím proč to tam přestali dávat, holt se fakt šetří. 

ed: A abych se vrátil k tématu: Protože mají různá auta dveře jinak vysoko, tak myslím, že tu postranní lištu by fakt bylo vhodné nalepit vícekrát nad sebe. Zase asi ne víc než čtyřikrát.

Editováno: , autor: Galaxy64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Taky jsem přemýšlel nad lištama. Před pár dny mi nějakej dobrák asi neopatrným otevíráním dveří promáčkl dveře (cca 3 cm velký důlek), vzhledem k tomu, že mám auto na operák,musíte to hned hlásit pojišťovně a Škofinu a hned nechat opravit. S 5% spoluúčastí to mám za 5tis., kdyby to auto bylo moje,neřešil bych to,takhle se mi to může stát klidně 5x do roka a za chvíli by mě to zrujnovalo. Takhle bych měl alespoň nějakou ochranu. V servisu mi řekli,že až budu auto vracet ( za cca 2,5 roku),nikdo lišty prý řešit nebude.  PS: ale dle Škofinu bude

Editováno: , autor: redroker66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jen otazkou, zda ty listy by to chytly. Otec je ma na sve FIII a prijde mi ze v tom prolisu jsou v podstate na okrasu. Dverma by do nich clovek asi nenarazil. A nebo mozne jen nekterymi z nekterych aut.

A vyse by to vypadalo uz asi skarede.  Takze jsem se na ne u sve FIII vybodl.

Na FII to smysl melo, tam se to lepilo do skoro nejvypouklejsiho mista a byla vetsi sance se potkat s tou listou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím,jestli s tímto postupem má někdo zkušenosti,tedy nechat to až při vrácení.Stačí aby se autu stalo něco dalšího,tak asi neokecám,že se to přihodilo při jednom incidentu, viz upozornění v e-mailu od Škofinu " Upozorňujeme, že v případě nahlášení vícero poškození v jednom hlášení (např. přední nárazník a střecha) může pojišťovna rozhodnout, že se jedná o více pojistných události, vzhledem k vzniku a charakteru poškození. " Vše je samozřejmě již v den poškození hlášené (Škofin/ČP). Auto už je od pondělka v servisu a tam mi řekli, že oprava bude více než 5000kč,takže je to asi jen kvůli tomu,aby mohli odrbat pojišťovnu. Je jim jedno, kdo zaplatí a za kolik opravu,v mém případě půjde asi většina z mé kapsy (5000kč).

1.jpg

2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Nechápu jak někdo může napsat vzhled je pro mě druhořadý a řešit že mu vadí poškrábané auto ?. Buď mi na vzhledu záleží a plastiky na auto nedávám a nebo mi na něm nezáleží a odřeniny neřeším...auto 13 let vydrží i snima. 

Navíc odrbané to auto bude i snima... jen to z 90% vypadá tragicky. Hezký to bylo jen na té bílo černé MC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zakapnes barvou a hotovo. Pokud máš auto jako poslední věc na světě, tak i bez té barvy to vydrží poměrně dost dlouho s tím zinkem. Na dveřích se vlhkost nedrží. Kupovat listy na auto, dát za to prachy a ještě mít to auto hnusný je prostě blbost. Pak stejně skončíš jak kolega nahoře, že tě nějaká nána vezme dverma na blatníku a seš na tom stejně jak bez list... tzn. s lakem v pr*Eli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...