Přejít na obsah

Prodej Fabie - kolik za ní?


luckyluck

Doporučené příspěvky

ahoj všem,

mám takovej dotázek. Máte odhad, jak se budou nadále pohybovat ceny ojetých Fábií?.. Mám teď krátkou 1.4 MPI, rok 02, naj. 50 tis, abs, 4x airbag, klima, el. předek., symphony ..atd.. nějaké ty kosmetické šrámy.. tipoval bych teď prodejní cenu někde kolem 160 - 180 tis, ale proč to píšu. Za kolik bude takovéhle auto prodejné třeba za dva až tři roky? -- Bude to stále nad 100 tisíc, nebo také příchodem fabia II už cena padne pod sto.. díky

Pro ty co nechápou smysl otázky, zvažuju kdy auto prodat. Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luckyluck: 50t km za 4 roky je celkem málo najeto, navíc máš bohatou výbavu, počítám, že za další 2 roky nebudeš mít najeto moc přes 70t km, máš-li servisku, jsi první majitel a můžeš věrohodně doložit najeté km, k tomu ta bohatá výbava... no tipnul bych si, že pokud by jsi ji prodával soukromě a ne přes bazar, který by Tě stáhnul, tak by jsi mohl za 2 roky dostat i 120 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njo, toho jsem se bál :D že se každej stará o servisku a prvního majitele. Já jsem teda při nákupu koukal hlavně na jiné "parametry", ovšem tento názor plně chápu.

"bohužel" tuhle Fábinku mám dovezenou ze zahraničí, jsem druhej majitel a servisku nemám. Na druhou stranu mám všechny faktury vždy ze značkových servisů a kilometry doložím leda tak těma fakturama, což je ale také docela důvěryhodné. Njo, tak počítám, abych to auto daroval za odvoz.. ;)

:unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do áček nevolej, podle zkušenností mých i přátel ti po telefonu řeknou cenu tak o 20-30% vyšší než ti pak nabídne při výkupu jejich pracovník. Mám čerstvou zkušennost při prodeji Megana- po telefonu 70-75 tis. a skutečnost? Víc než 50 vám nabídnout nemohu... Ale nechal jsem jim to tam. Z ostatních bazarů jsešm věděl jaká je reálná cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, asi pokud nebudu pospíchat na prachy, tak to prvně zkusím po inzerátu.

AAA jsou hustý, já vím, ale konec konců tohle dělaj skoro všichni, že aby člověk přijel, řeknou víc peněz. V případě AAA bych se nedivil, kdyby pak vzali polovinu a v hotovosti mi s těma penězba mávali před hubou, abych podlehl.

Když jsem kupoval auto, narazil jsem snad v každém bazaru na nákupčího AAA, kterej kupoval i z jiného bazaru vozy k sobě. Nevím co pak dělaj, jestli díry vystelou novinama, stočej km a to tágo prodávaj jako první majitel, garážované, jezdilo pouze na chatu a zpět.. nebo jestli jim při tom obratu stačí už jen minimální zisk..

Každopádně jsem taková povaha, že budoucímu kupci prozradím i to, co auto aní není, takže stejnak přijdu na buben.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja ked som presedlaval z Feldy na Fabiu tak som dal Feldu ako protihodnotu. Zavolal som, prisiel s autom, bola mi povedana urcita suma ktora sa mi javila dost slusna. Nakoniec som to aj tak uhadal o 5 tisic viac :). Dobre na tom bolo to, ze som so starym autom jazdil este par tyzdnov kym som nemal nove. Ked som to stare priviezol tak sa na neho ani nepozerali ci som s nim za ten cas nieco neporobil. Zobral som si kluce od noveho a zamaval na rozlucku staremu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njo, toho jsem se bál :D že se každej stará o servisku a prvního majitele. Já jsem teda při nákupu koukal hlavně na jiné "parametry", ovšem tento názor plně chápu.

Se nediv, pro většinu potencionálních kupců je to alfa omega všeho ;) Když je auti navíc vyblejskané, jak psí kulky a líbí se jim, jdou do toho bez dalších úvah... <_<

BTW: doložení najetých km fakturami beru, to je košer, tak ať najdeš toho správného kupce -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ta prodejní cena je docela blazinec.Také jsem kupoval nedávno fabii a tak jsem hledal a porovnával.Ale také prodával staršího favorita.Vím je řeč o fabii Za několik let,ale to bude stejný problém jako nyní u favorita nebo felicie.

Bude rozhodovat stav a počet kilometrů a do pozadí bude pozvolna ustupovat výbala.Ač bude určitě ta tvá plusem.Ale mohu potvrdit,že u starších modelů budou

zájemci preforovat stav a km a zda je tam centrál už nebude úplně rozhodovat.

Myslím,že cena bude okolo 100tkč.Dle regionu a stavu.

Já nakonec koupil od staršího pána 12/02 pouze s posilovačem,stavitelným volantem,mlhovky,rádio,airbeg.Vybava žádná sláva,ale pouze 25000km.Jistota dobrého stavu mě nakonec přesvědčila,protože toho pána znám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasim s cosbym, myslim ze prichod nove fabie pro soucasnou tak drtivy doppad mit nebude, protoze felicie mela radu velkych nevyhod proti fabii, pozink, nulovy vybavy atd, ja mam MR05 a pocitam ze za 2 roky za ni dostanu okolo 150 mozna min, dneska bych ji prodal za cca 200 takze treba pro me nema smysl jit kupovat nove auto dnes, ale za dva roky :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Čau chlapi, poradíte mi kolik bych si tak přibližně měl říct za fabku? Je to 1.2 40kW, krátká modrá dynamic, výbava classic plus central bez DO, radio panasonic s CD/MP3, druhy airbag a construct, ABS, MSR, DUAL RATE a takový blbosti jako stribrny cudliky a kozena radicka, MR 2006, do provozu 7/2006, nejeto 12000km. Bez jakéhokoliv poškození... Zkuste odhadnout, díky.

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...