Přejít na obsah

Demontáž, oprava loketní opěrky Octavia 2


Ogar15

Doporučené příspěvky

Zdravím nevíte někdo jestli se dá opravit loketní opěrka??? Dneska jsem ji vyndal protože nedržela polohu a na dně na podlaze se válely 2 části s ozubeným hřebenem. Po vy´montování jsem zjistil že se hřebeny na který aretují polohu opěrky rozloupli. A mě zajímá jak to celé rozebrat a zda se dají hřeby koupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 týdny později...

Dovolím si přidat se také - mám podobný, či totožný problém s loketní opěrkou (víko nad odkládací schránkou) u Š-Superb 2. Posunování opěrky vpřed/vzad nearetuje, uvnitř opěrky chrastí uvolněné díly. Jistě lze toto víko/opěrku rozebrat. Vycházím z toho, že se relativně běžně přečalouňují. Takže vymontovat (ven zadní panel a 2 šroubky viz dílenská příručka)... Ale jak a kde správně zapáčit, aby se oddělila základna (asi se systémem aretací) od čalouněného panelu?  Za radu budu moc vděčný. Bez funkční aretace vpřed/vzad to nějak přežiji, ale to chrastění uvolněných součástek mne při jízdě na hrbolech hodně vadí. Alespoň je nějak vysypat   :-)     Jestli by někdo poradil - budu moc vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Loketky se bohužel se*ou u všech Škodovek, nebylo ještě Škodovky, kde bych ji neměl vysypanou nebo ji rovnou neměnil. Momentálně řeším to samé na Octe2 a vypadá to, že budu kupovat zase novou, nějaký rok vydrží, vždy je kupuju na skoda dílech https://www.autodily-na-skodu.cz/Loketni-operky-SKODA-c63_2482_2.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...